avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Activitate Nadea26

Activitate Nadea26

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Asa cum spuneam, dosarul va ajunge la București.
Daca avocatul dvs. va lamuri judecatorul va iesi cum va așează mai bine.

Cautati avocat specializat în penal deoarece doar 20% din avocati se pricep la.drept penal.
Nu par sa existe infracțiuni in afara de cele cu violente, o spun eu care sunt specializat și în drept penal.
Este bine de știut ca infracțiunile trebuie dovedite.

Buna ziua..am gasit avocat in Bucuresti...deja am trimis intimpinare la comunicarea de divort a fostului sot....scrisoare reconventionala si partaj.........

gi-jane2 a scris:

daca sta in romania, va fi obligat sa plateasca dupa venitul din romania.

El are domiciliu si in Rominia...dar sta din 2016 in UK si munceste tot in UK....are domiciliu si in UK...

gi-jane2 a scris:

nu trebuia sa semnati nimic, doamna.
ati primit pe 4, ati depus intampinare ?

Da...am depus...si am cerut anularea cererii lui de divort..caci deja avem pe rol pe cel din UK......fostul sot a fost anuntat inca din data de 08.04.2021..personal de mine..dupa 3 luni el a deschi pe cel din Rominia,....adevarul e ca el fuge de resposabilitatea lui ca tata fata de copii si nu doreste achitarea pensiei alimentare...fiind constient ca nu munceste in Rominia..nu va achita nimic pentru copii.....E posibil ca Tribunalul sa-l oblige achitarea pensiei dupa venitul lui din UK.. Multumesc....

gi-jane2 a scris:

Fostul sot in data de 12.07.2021 mia trimis o poza cu un fragment a unu act de la avocatul lui unde scria in felul urmator....( semnati DVS si doamna si mil trimiteti scanat inapoi),... eu nu am primit nimic si nu am semnat nimic...

deci nu aveti siguranta ca aveti un proces pe rol.
plangerile penale in lagatura cu fapte penale se depuna la politie sau parchet de pe langa domiciliul lui.
ar trebui sa luati legatura cu un avocat caruia sa ii relatati pe larg faptele.

Este proces...am primit pe data de 04.02.2022...comunicare de la avocatul lui...nr dosarul estr..13448/231/2021...insa eu nu am semnat nimic si o sa ma declar falsa la orce semnatura care apar in declaratii.....in comunicare scrie Divort din culpa comuna...nu amnsemnat mimic ca sa fie de comun acord...este fals,...si declaratiile lui in comunicare la fel sunt false...

gi-jane2 a scris:

care e furtul de identitate ?
depuneti dovada ca este proces pe rol in Uk, unde este ultimul domiciliu comun si unde se afla si copiii.

Buna ziua,copii se afla cu mine la domiciliu meu din UK,tatal lor ii viziteaza foarte rar...am depus chemare In judecata pe data de 08.04.2021...cu nr 1617-8840-7405-7779 la Her Majesty Courts&Tribunal Service. Fostul sot in data de 12.07.2021 mia trimis o poza cu un fragment a unu act de la avocatul lui unde scria in felul urmator....( semnati DVS si doamna si mil trimiteti scanat inapoi),... eu nu am primit nimic si nu am semnat nimic....In 2020 luna Septembrie am fost in Rominia si am facut actele de identitate pentru toata familia in satul Precistanu,com Garoafa,jud Vrancea...Ultimul domiciliul comun al meu si copiilor e in UK,,aici ei merg la scoala si gradinita,inscrisi la medic de familie etc....in Rominia nu avem nimic decit domiciliul unde am facut acte,si nu am locuit niciodata acolo......Cu furtul de identitate nu pot da mai multe detalii...caci e confidential..probe voi da instantei unde voi face plingere.(dar nustiu unde)... de aia va cer ajutor si un sfat..Multumesc mult .

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Vorbiți cu avocatul român cum sa procedați.
Se poate sa va judecati în UK dacă vreți dar va trebuie avocat în România.
Incercati sa apelati la avocat din București pentru ca va ajunge în capitala dosarul.

Multumesc ca ati raspuns,...va fog din suflet sa-mi spuneti daca e posibil de anulat cererea lui de divort si daca Rominia este competenta de a procesa un alt divort daca eu am inaintat prima divortul in UK de care a fost anuntat de cei de la Tribunal.....mentionez ca el a transcris certificatul de casatorie englezesc in rominesc fara sa fiu adus la cunostinta.? Unde as putea face o plingere penal pe numele sotului pentru uz de fals,furt de identitate si uz de fals in declaratii.?.Multumesc mult...va rog sa-mi dati un sfat,caci sunt foarte disperata...
Buna ziua…sotul a deschis un proces de divort in Rominia din culpa comuna,desi eu nu stiam de acest lucru .In comunicarea primita de la avocatul lui, sotul a declarat ca cei 2 copii minori se afla la el, ceea ce nu e adevarat,copii se afla la mine din data de 4.04.2021 din ziua plecarii lui din famili.Mentionez ca pe 08.04.2021 eu am deschis divort in UK motivul fiind ca ma inselat, iar dosarul lui este inregistrat in data de 11.08.2021 in Judetul Focsani.ce pot face in acest caz.Doresc sa cer instantei pensie alimentara si partajul bunurilor,,Ce sansa exista ca instanta sa-l oblige,intrucit el nu se intereseaza de soarta copiilor,?Meentionez ca iam facut plingere la politie pentru violenta si abuz fizic in fata copiilor. Multumesc.