gi-jane2 a scris:
care e furtul de identitate ?
depuneti dovada ca este proces pe rol in Uk, unde este ultimul domiciliu comun si unde se afla si copiii.
Buna ziua,copii se afla cu mine la domiciliu meu din UK,tatal lor ii viziteaza foarte rar...am depus chemare In judecata pe data de 08.04.2021...cu nr 1617-8840-7405-7779 la Her Majesty Courts&Tribunal Service. Fostul sot in data de 12.07.2021 mia trimis o poza cu un fragment a unu act de la avocatul lui unde scria in felul urmator....( semnati DVS si doamna si mil trimiteti scanat inapoi),... eu nu am primit nimic si nu am semnat nimic....In 2020 luna Septembrie am fost in Rominia si am facut actele de identitate pentru toata familia in satul Precistanu,com Garoafa,jud Vrancea...Ultimul domiciliul comun al meu si copiilor e in UK,,aici ei merg la scoala si gradinita,inscrisi la medic de familie etc....in Rominia nu avem nimic decit domiciliul unde am facut acte,si nu am locuit niciodata acolo......Cu furtul de identitate nu pot da mai multe detalii...caci e confidential..probe voi da instantei unde voi face plingere.(dar nustiu unde)... de aia va cer ajutor si un sfat..Multumesc mult .