avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua…sotul a deschis un proces de divort in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua…sotul a deschis un proces de divort in România din ...

Buna ziua…sotul a deschis un proces de divort in Rominia din culpa comuna,desi eu nu stiam de acest lucru .In comunicarea primita de la avocatul lui, sotul a declarat ca cei 2 copii minori se afla la el, ceea ce nu e adevarat,copii se afla la mine din data de 4.04.2021 din ziua plecarii lui din famili.Mentionez ca pe 08.04.2021 eu am deschis divort in UK motivul fiind ca ma inselat, iar dosarul lui este inregistrat in data de 11.08.2021 in Judetul Focsani.ce pot face in acest caz.Doresc sa cer instantei pensie alimentara si partajul bunurilor,,Ce sansa exista ca instanta sa-l oblige,intrucit el nu se intereseaza de soarta copiilor,?Meentionez ca iam facut plingere la politie pentru violenta si abuz fizic in fata copiilor. Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Februarie 2022
Nadea26, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nadea26 , utilizator 11:25, 1 Martie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vorbiți cu avocatul român cum sa procedați.
Se poate sa va judecati în UK dacă vreți dar va trebuie avocat în România.
Incercati sa apelati la avocat din București pentru ca va ajunge în capitala dosarul.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Vorbiți cu avocatul român cum sa procedați.
Se poate sa va judecati în UK dacă vreți dar va trebuie avocat în România.
Incercati sa apelati la avocat din București pentru ca va ajunge în capitala dosarul.

Multumesc ca ati raspuns,...va fog din suflet sa-mi spuneti daca e posibil de anulat cererea lui de divort si daca Rominia este competenta de a procesa un alt divort daca eu am inaintat prima divortul in UK de care a fost anuntat de cei de la Tribunal.....mentionez ca el a transcris certificatul de casatorie englezesc in rominesc fara sa fiu adus la cunostinta.? Unde as putea face o plingere penal pe numele sotului pentru uz de fals,furt de identitate si uz de fals in declaratii.?.Multumesc mult...va rog sa-mi dati un sfat,caci sunt foarte disperata...
care e furtul de identitate ?
depuneti dovada ca este proces pe rol in Uk, unde este ultimul domiciliu comun si unde se afla si copiii.

gi-jane2 a scris:

care e furtul de identitate ?
depuneti dovada ca este proces pe rol in Uk, unde este ultimul domiciliu comun si unde se afla si copiii.

Buna ziua,copii se afla cu mine la domiciliu meu din UK,tatal lor ii viziteaza foarte rar...am depus chemare In judecata pe data de 08.04.2021...cu nr 1617-8840-7405-7779 la Her Majesty Courts&Tribunal Service. Fostul sot in data de 12.07.2021 mia trimis o poza cu un fragment a unu act de la avocatul lui unde scria in felul urmator....( semnati DVS si doamna si mil trimiteti scanat inapoi),... eu nu am primit nimic si nu am semnat nimic....In 2020 luna Septembrie am fost in Rominia si am facut actele de identitate pentru toata familia in satul Precistanu,com Garoafa,jud Vrancea...Ultimul domiciliul comun al meu si copiilor e in UK,,aici ei merg la scoala si gradinita,inscrisi la medic de familie etc....in Rominia nu avem nimic decit domiciliul unde am facut acte,si nu am locuit niciodata acolo......Cu furtul de identitate nu pot da mai multe detalii...caci e confidential..probe voi da instantei unde voi face plingere.(dar nustiu unde)... de aia va cer ajutor si un sfat..Multumesc mult .
Fostul sot in data de 12.07.2021 mia trimis o poza cu un fragment a unu act de la avocatul lui unde scria in felul urmator....( semnati DVS si doamna si mil trimiteti scanat inapoi),... eu nu am primit nimic si nu am semnat nimic...

deci nu aveti siguranta ca aveti un proces pe rol.
plangerile penale in lagatura cu fapte penale se depuna la politie sau parchet de pe langa domiciliul lui.
ar trebui sa luati legatura cu un avocat caruia sa ii relatati pe larg faptele.

Alte discuții în legătură

Anulare divort shguni shguni Am divortat la notar de sot cetatean strain. Fostul sot a avut translator in limba engleza, dar declara ca nu a inteles tot procedeul de divort si nu a avut ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului sotului cezarad cezarad Am o intrebare legata de o speta usor controversata. Sotia si sotul se afla in divort. Sotul a parasit domiciliul comun (un apartament al parintilor sotiei) ... (vezi toată discuția)
As dori sa divortez,ajutati-ma! vreau_sa_divortez vreau_sa_divortez buna ziua! as dori sa divortez de sotul meu! suntem casatoriti de aproximativ 8ani,avem 2fetite! pe perioada aceasta am suportat batai ,umilinte si eu si ... (vezi toată discuția)