avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate lbola

Activitate lbola

Buna ziua! Nu am intrat in amanunte dar este vorba de o prestare de serviciu, in sensul ca are loc reparatia unei cladiri si una din societati executa lucrari de constructii civile iar cealalta lucrari de inlocuire a instalatiilor electrice. Din acest motiv mi se pare ciudat ca atat contractul cat si conventia este semnata de reprezentant Asociere, fara a se specifica in cadrul contractului, dupa cum v-am spus, care dintre firme este liderul asocierii si care membru.
Mii de multumiri, m-ati ajutat enorm si cand am nelamuriri am sa indraznesc sa va deranjez. Multumiri si multa sanatate
Buna ziua! Va deranjez cu doua intrebari.
1. Daca contractorul reprezinta o asociere de trei societati, conventia SSM poate fi semnata de un reprezentant al Asocierii (apartinand unei singure firme din cele trei), in conditiile in care din contract nu reiese cine este liderul asocierii si cine sunt membrii? Sau exista obligativitatea existentei si ale altor conventii ?
2. Societatea de proiectare se considera ca un antreprenor in executie? Asocierea are loc intre 2 firme de constructii si una de proiectare.
Multumesc mult anticipat, astept cu interes raspunsul dumneavoastra