avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate Cosmin S

Activitate Cosmin S

Bună ziua,am și eu o întrebare. În urmă cu aproximativ 2 ani am fost acuzat de o minoră că aș fi violato, bineînțeles că nu este adevărat. Între timp minora respectivă și-a schimbat declarația, și de fapt violul acum nu prea ar mai fi viol. M-am pus la dispoziția organelor de anchetă și am făcut tot ce mi-au cerut pentru am dovedi nevinovăția. Dar se pare că pentru polițistului care se ocupă de caz faptul că nu poate dovedi că aș fi vinovat a devenit o problemă. Efectiv în ultimul an mă hărțuiește încontinuu. Mi-a distrus viața, când își aduce aminte mă cheamă și îmi cere să aduc dovedi că nu sunt vinovat. Țin să precizez că minora respectivă a depus plângere împotriva mea la 6 luni după presupusul viol. Cu toate că și-a schimbat declarația referitor la locul unde sa întâmplat și nici măcar nu mai știa când sa întâmplat, pentru domnul polițist acest lucru nu contează deloc. Ce mă sfătuiți să fac pentru am reface viața?Și în încheiere țin să precizez că polițistul respectiv este căsătorit, dar are și o relație cu o minoră, aceasta din urmă arătând mesaje scrise între ea și domnul polițist. Vă mulțumesc