avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate LauNL

Activitate LauNL

Buna, si eu sunt aceeasi situatie. Pentru a-mi putea pastra si cetatenia Romana, Olanda ma obliga sa demonstrez ca este absolut necesar sa imi dea dreptul sa o mentin. De exemplu, trebuie sa le prezint dovada ca renuntarea la cetatenia romana va avea consecinte grave pentru mine ca de exemplu pierderea dreptului de mostenitor in Romania ( familia mea traieste in Romania, tot membri ei) sau alte dovezi/ argumente de acest gen. Te rog spune-mi cum ai rezolvat in cazul tau? ce dovezi ai adus in acest sens?
Buna, doresc sa obtin cetatenia Olandeza insa procesul de naturalizare din Olanda imi impune sa renunt la cetatenia Romana cu exceptia in care pot dovedi ca pastrarea cetateniei Romane imi este absolut necesara de exemplu pentru a beneficia de mostenriea parintilor mei . Nu stiu de ce sa ma leg ca sa imi pot mentine si cetatenia Romana. Stie cineva? a mai trecut cineva prin asta? Multumesc mult
Răspuns la discuția dubla cetatenie romano-olandeza
Buna, doresc sa obtin cetatenia Olandeza insa procesul de naturalizare din Olanda imi impune sa renunt la cetatenia Romana cu exceptia in care pot dovedi ca pastrarea cetateniei Romane imi este necesara de exemplu pentru a beneficia de mostenriea parintilor mei . Nu stiu de ce sa ma leg ca sa imi pot mentine si cetatenia Romana. Stie cineva? a mai trecut cineva prin asta? Multumesc mult