avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate Stoian Ionut Georgel

Activitate Stoian Ionut Georgel

Va multumesc frumos!
Am inteles,doar ca atunci,cand s.a facut recalcularea,pe baza anaf sa inteleg,rate lunare la banca nu s.au vazut...nu se iau in calcul?
Ce se intampla daca nu platesc toata suma decisa de instanta a pensiei alimentare si platesc doar o parte lunar din ia?
Va multumesc foarte mult pentru informatiile date...nu.mi voi sterge contul,am sa.l las activ pentru eventuali clienti ai dvs..inca odata va multumesc pentru raspunsuri.

gi-jane2 a scris:

daca il adopta, nu mai sunteti ruda cu copilul, deci nu mai aveti obligatii fata de el, nu mai platiti pensie, nu va mosteneste.

Aici am vrut sa ajung...Fosta sotie intre timp s.a maritat si probabil doreste ca sotul dansei sa il adopte pentru a devenii tata legal...poate nici eu nu am stiut sa mentionez asta in prima mea intrebare,atunci eu revin la aceleasi intrebari mai sus mentionate referitor la pensie si mostenire chiar daca,copilul va fi adoptat am aceleasi obligatii?

gi-jane2 a scris:

doar daca il adopta, va deveni fiul lui si in consecinta, nu va mai fi al dvs, va fi copilul sotului mamei.

Chiar daca tatal vitreg il va lua sub numele lui?

gi-jane2 a scris:

atunci platiti pensie si va mosteneste.

Da este copilul meu

gi-jane2 a scris:

e copilul dvs sau nu?

Multumeac frumos,nu cunosc legile deaceea am intrebat.
Iar daca ia va specifica acest lucru nu exsista lege?eu sunt obligat oricum!chiar daca,copilului i se va face alt certificat de nastere...

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu au nici o legatura una cu alta,,renuntarea la autoritate parinteasca comuna cu pensia care tb platita in continuare si cu dreptul copilului la mostenirea dvs.

Buna ziua.Fosta sotie vrea sa inainteze in instanta renuntarea mea la tutela copilului pe care ulterior am spus ca accept eu platindu.i de 6 ani pensie alimentara.Intrebarea mea este:
Eu odata ce semnez la renuntarea spuselor de mai sus am obligatia incontinuare de a platii pensia alimentara si mai tarziu copilul va avea dreptul la eventualele imobiluri pe numele meu?