avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate Mira1705

Activitate Mira1705

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu se face nicio poprire pe salariu fara o hotarare definitiva.
Trebuie sa achitati prejudiciul daca vreti sa beneficiati de o solutie favorabilă.

Am primit o citație sa ma prezint la poliție dar din păcate nu am putut merge deoarece sunt plecat sa muncesc pt a strânge acești bani . Poate lucrul acesta sa agraveze situația ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Aveti sanse la o pedeapsă cu suspendare dacă va angajati avocat.

Și dacă nu am cum sa platesc prejudiciul integral se poate sa se facă o preoprire pe salariu sau v oi primi cu executare ?
Buna ziua . In anul 2020 am săvârșit infracțiunea de delapidare cu prejudiciul de 18.000 lei . Am lucrat la o casa de pariuri iar toată aceasta suma a fost rulată in aparate iar casa a rămas pe minus . As vrea sa știu ce pedeapsa o sa primesc . Dacă acopăr prejudiciul nu o sa mai primesc nicio pedeapsa ? Menționez ca sunt la prima abatere , nu mai am antecedente penale . Va rog sa ma ajutați cu un răspuns .
Buna ziua . In anul 2020 am săvârșit infracțiunea de delapidare cu prejudiciul de 18.000 lei . Am lucrat la o casa de pariuri iar toată aceasta suma a fost rulată in aparate iar casa a rămas pe minus . As vrea sa știu ce pedeapsa o sa primesc . Dacă acopăr prejudiciul nu o sa mai primesc nicio pedeapsa ? Menționez ca sunt la prima abatere , nu mai am antecedente penale . Va rog sa ma ajutați cu un răspuns .