avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Activitate Mario55R16

Activitate Mario55R16

Deci este ok sa semnez acordul? Dupa care mi se da preavizul si eu daca nu mi gasesc de munca automat mi se da si incetarea cim sa o semnez? Si raman fara loc de munca sau mai este o portita de amanare a acelui preaviz?
Adica sa ma astept sa ma dea afara fara sa stiu, si fara sa mi mai dea un acord sa il semnez si sa mi se faca lichidarea la zi, sau e la decizia dumnelor daca ma lasa sa stau in firma sau nu? Va mulțumesc!
Buna ziua revin, ieri mi-a transmis acordul de incetare a contractului a ambelor parti desi ca eu nu sunt de acord, si nu am vrut sa il semnez ce ar mai urma in cazul asta sa fac, mulțumesc mult!
Nu au motive, sunt doar niste chestii care ma acuza pe nedrept si eu nu le iau la cunostinta cum vor domniile lor pentru ca nu sunt reale acele motive, si am aproximativ 3 luni de cand sunt stresat ca sa imi semnez singur demisia, au vrut prima data sa ma puna sa o semnez in alb, si de atunci doar stres, stres, am ajuns asa de stresat ca nu mi mai pot face treburile binela munca, au început si la salariu sa mi taie fara motiv, eu lucrand la o firma multinationala, nu stiu cum sa fac sa fiu lasat in pace si cand o sa gresesc cu adevarat atunci sa stiu ca da am comis-o trebuie sa plec.
Au ajuns sa imi intoarca toti colegii asupra mea sa fiu discriminat, denigrat, sa nu am drept la opinie.
Un sfat ce asi putea face va rog!
Bună! Am si eu un stres cu demisia, mi se cere sa plec din firma pentru ca sefii au simtit un pericol in mine de nu ai desconspira pe ei de niste neregulile, si încearcă sa mi se aduca niste motive neintemiate si ma obliga sa le semnez. VA ROG DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE PENTRU CA SUNT INTR O PERIOADA GREA SA RAMAN FARA UN LOC DE MUNCA.