avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate Opma

Activitate Opma

Buna ziua,
Va rog daca se poate sa mă indrumati, caz concret.
Sunt angajat la o companie/vânzător.
Un client a lăsat un produs pentru a fi trimis în service. Termenul de 15 zile pt remediere in garanție a fost depășit, clientului i s-a predat după reclamația la ANPC. Eu ca angajat am purtat corespondență cu serv curierat și service-ul autorizat pentru urgentarea primirii produsului. Pot pune la dispoziția persoanei care întocmește răspuns pentru ANPC mailuri-le mele, este corect din punct de vedere GDPR? Aceste mailuri pot fi oferite către ANPC pentru a dovedi că vânzătorul a făcut demersurile pentru rezolvarea situației în termen de 15 zile? Din punct de vedere GDPR este corect să vadă aceste mailuri o alta persoana din companie/șefi/coordonatori pt a se convinge că eu salariat am făcut demersurile necesare? Pot fi oferite ca proba către ANPC?
Mulțumesc mult!
O zi frumoasa!
Mulțumesc pentru răspuns. In cazul in care persoana de inculpata nu poate fi prezentă la data la care are citație poate face o procura notariala soției pentru a fi prezentă și dacă este cazul sa vorbească în numele său? In timpul ședinței judecătorul va comunica soluția, isi poate da seama din discuțiile din timpul ședinței daca se va discuta doar despre confiscarea specială a furtunului și canistrei sau daca se va rejudeca toată speță? Poate soția sa solicite daca va constata că este cazul sa un termen pentru angajare avocat in baza procurii?
Buna ziua, s-a dispus ordonanța constatandu-se că a fost o omisiune vădită cu privire la bunurile folosite la comiterea infracțiuni ( furtun+canistra) , motiv pentru care urmează să se îndrepte aceasta omisiune, sesizarea judecătorului de camera preliminara și luarea măsurii de siguranță specială a confiscarii speciale. Procurorul confirma începerea urmăririi penale întrucât sunt dovezi și dispune restituirea dosarului în vederea continuării și finalizării cercetărilor.
Buna ziua,
In 2011 o ruda a fost prinsă de jandarmi când lua motorina din camionul firmei unde lucra. Firma a recuperat prejudiciul de 10 litri, a dat declarație că nu se constituie parte in proces. s-a dat NUP considerandu-se fapta minora, fara alte abateri. A achitat amenda stabilită de 200 lei. In 2022 s-a redeschis dosar de către procuratura deoarece s-a constatat viciu. Furtunul și canistra au fost confiscate de jandarmerie dar nu s-a clarificat situația în dosarul din 2011. Acum dosarul s-a redeschis pe viciu de procedura referitoare la confiscarea furtunului și a canistrei. Ce se poate intampla? Se poate da o altă decizie, sa fie dată o alta amenda/o noua amenda sau o alta hotărâre? Care ar fi hotărârea posibilă în acest proces din 2022? Este cazul sa își angajeze avocat? Mulțumesc!