avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Activitate Radu Stoican

Activitate Radu Stoican

În urma unui litigiu de muncă am ajuns în stadiul de executare silită.Executorul meu nu a făcut nici un demers de 1 an si 6 luni fapt descoperit în urmă cererii de a mi se elibera fotocopii după dosarul de executare silită.Va rog să -mi spuneți ce-i de făcut?Acum îmi spune că a pus oprire pe conturile firmei? Cum pot verifica dacă este adevărat?AR fi mai bine sa se puna sechestru asiguratoriu?
După somație in cit timp trebuie pus sechestru?Sint într-un litigiu de muncă de 6 ani .Executarea silita a început de 1 an si jumatate.Abia acum pe 3 mai executorul a binevoit să depună o somație.Ce este de făcut în cazul in care executorul nu-si face treaba și tergiversează soluționarea dosarului?
Daca am o hotărîre judecătorească definitivă și irevocabila in care soluția data este reincadraea și plata salariilor indexate etc. dar eu intre timp pe parcursul procesului mi-am gasit un alt loc de munca pe care nu vreau sa-l parasesc ,pot cere doar plata salariilor? Mentionez ca procesul a inceput in 2017.