avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate Radu Stoican

Activitate Radu Stoican

Bună ziua! In urma unui litigiu de muncă am primit suma aferentă perioadei 2017-2022 dar am constatat că angajatorul nu a virat catre Casa nationala de pensii publice. Ce este de facut in aceasta situatie? Către ce instituții trebuie să mă adresez?
Ce pot face daca angajatorul refuza sa vireze către Casa de pensii suma reținută din salarii?
În urma unui litigiu de muncă am ajuns în stadiul de executare silită.Executorul meu nu a făcut nici un demers de 1 an si 6 luni fapt descoperit în urmă cererii de a mi se elibera fotocopii după dosarul de executare silită.Va rog să -mi spuneți ce-i de făcut?Acum îmi spune că a pus oprire pe conturile firmei? Cum pot verifica dacă este adevărat?AR fi mai bine sa se puna sechestru asiguratoriu?
După somație in cit timp trebuie pus sechestru?Sint într-un litigiu de muncă de 6 ani .Executarea silita a început de 1 an si jumatate.Abia acum pe 3 mai executorul a binevoit să depună o somație.Ce este de făcut în cazul in care executorul nu-si face treaba și tergiversează soluționarea dosarului?
Daca am o hotărîre judecătorească definitivă și irevocabila in care soluția data este reincadraea și plata salariilor indexate etc. dar eu intre timp pe parcursul procesului mi-am gasit un alt loc de munca pe care nu vreau sa-l parasesc ,pot cere doar plata salariilor? Mentionez ca procesul a inceput in 2017.