avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită În urma unui litigiu de muncă am ajuns în stadiul ...
Discuție deschisă în Executare silită

În urma unui litigiu de muncă am ajuns în stadiul de executare ...

În urma unui litigiu de muncă am ajuns în stadiul de executare silită.Executorul meu nu a făcut nici un demers de 1 an si 6 luni fapt descoperit în urmă cererii de a mi se elibera fotocopii după dosarul de executare silită.Va rog să -mi spuneți ce-i de făcut?Acum îmi spune că a pus oprire pe conturile firmei? Cum pot verifica dacă este adevărat?AR fi mai bine sa se puna sechestru asiguratoriu?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! tatal meu a avut facut o descoperire de card acum ... Mihocicristian Mihocicristian Bună ziua! Tatal meu a avut facut o descoperire de card acum vre o 10 ani, si acum i a venit sa plateasca 7600 lei, el a fost de acord a discutat cu firma de ... (vezi toată discuția)
Sechestru masina aliceTudor aliceTudor Cum pot afla daca exista sechestru pus pe o masina si daca pot iesi in strainatate cu ea? Sunt din alt oras si masina mea e pe numele parintilor (vezi toată discuția)
4 ani fara niciun act de executare - este perimata executarea silita? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Am primit de curand un proces verbal de sechestru auto intr-un dosar de executare din anul 2014, iar in urma consultarii dosarului la executorul ... (vezi toată discuția)