avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Tatal meu a avut facut o descoperire de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Tatal meu a avut facut o descoperire de card acum ...

Bună ziua! Tatal meu a avut facut o descoperire de card acum vre o 10 ani, si acum i a venit sa plateasca 7600 lei, el a fost de acord a discutat cu firma de recuperari si le a trimis un cupon de pensie pentru ai pune oprire o treime din pensie, dupa o luna de zile firma de recuperari a pus sechestru pe automobilul aflat pe numele tatalui meu. Iar luna aceasta i a fost orpit din pensie acea o treime convenita pentru a achita acea datori. Intrebarea mea este, as putea face cumva sa schot automobilul de sub sechestru?
Va multumesc, cu stima si respect!
Cel mai recent răspuns: Mihocicristian , utilizator 18:14, 12 Iunie 2023
Buna ziua, in primul rand, sunt sanse foarte mari ca acea datorie sa fie prescrisa, adica tatal dvs. sa nu mai datoreze nimic. A procedat gresit discutand cu firma de recuperari. In functie de stadiul procesual al executarii silite, este posibil sa mai aiba la indemana o contestatie la executare prin care sa se constate prescriptia. COntestatia se face in termen de 15 zile de la actul de executare contestat. Doar asa poate scapa de sechestru.
Exactuarea silita i a venit acum 3 luni, este tarziu acum sa o conteste? Iar sechestru pe masina i a venit acum 1 luna
Ultima modificare: Luni, 12 Iunie 2023
Mihocicristian, utilizator
Trebuie vazute toate actele de executare. Cand i-a fost comunicat cel mai recent act de executare si in ce a constat?


Madalina Pascu a scris:

Trebuie vazute toate actele de executare. Cand i-a fost comunicat cel mai recent act de executare si in ce a constat?

Pe 19.05.2023 am primit un proces verbal in care imi pune sub sechestru autovehiculu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. 2 pensionari au făcut un credit la banca transilvania ... andreearm andreearm Buna ziua. 2 pensionari au făcut un credit la banca Transilvania , au plătit un an apoi nu au mai reușit . Au primit Înștiințare de la recuperatori ca li ... (vezi toată discuția)
Are voie banca sa-ti bage pe minus 8000 lei? mariustz mariustz Salutare, E permis ca in urma unei hotarari de executare silita, sa iti bage banca contul pe minus 8000 lei? Persoana care are oprirea lucreaza in MAPN, si ... (vezi toată discuția)
Datorii la fisc codrin49 codrin49 daca am datorii la fisc ca pf poate sa imi puna sechestru sau oprire pe srl? (vezi toată discuția)