avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate Yzabela80

Activitate Yzabela80

Bună ziua.
Am următoarea situație dificila:
-angajata în cadrul unui SJU, inițial pe secție tehnic administrativ, după perioada de un an, solicit un transfer pe alta secție în cadrul aceluiași angajator cu aceeași funcție ce o am. Primesc timp de 8 luni decizii de lelegare, după care mi se impune din nou examen ca și cel inițial pe care l-am susținut în momentul angajării.
Întrebarea mea este:exista într-adevăr acea lege care stipulează faptul ca după 6 luni consecutive de delegare angajatorul aproba transfer definitiv pe secția în care am fost delegata?
Menționez faptul ca am cererile de transfer(4 la nr) semnate și parafate atât de medicul șef de secție în care sunt delegata cât și cel al fostului superior.
Va mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri!
Popriri salariale+rata lunara
Buna seara.
Va rog dacă se poate sa ma ajutați cu un răspuns in următoarea situatie:
-angajata instituție de stat, recent înființate 2 popriri pe salariu, accesat și un car al unității cu o rata lunară de 580 RON. La salariu se opresc firește cei 50%conform legii pentru popriri după care se Adaugă și cei 580 lei(Rata CAR), rest salarial lunar undeva la 30%din venitul lunar net. Întrebarea este:dpdv legal se calculează corect oprirea+rata car? Repet faptul ca din salariu lunar mai încasez undeva in jur de 30%din suma totala lunară. Mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri.