Bună seara .....as avea o întrebare dacă te prinde fără permis de conducere și îți face proces verbal (sau dosar penal)...cum sa numi el trebuie să-ți deie cv hârtie în mana?
Va mulțumesc
Bună seara .....as avea o ne lămurire domnule avocat .am fost condamnat în urma cu 2 ani pt conducere fără permis .am executat pedeapsa mia rămas rest de pedeapsa 2 ani și 10 luni,or trecut 2 ani și mai rămas 10 luni . Problema mea vine asa
Sotia mea având permis a fost cu mn in masia am plecat de acasă în jur de 50 m a oprit pe dreapta pt ca în fata noastră la 100 150 m la o intersecție stătea politia și ea sia uitat actele acasă. Ea sa dat jos a mers pe jos pana acasă. Iar io mam dat jos din masina si mergeam în drum spre vecinu de peste drum . Politia în timpu asta a văzut și vine spre noi . Ma vaz pe mn si ma intrebat a cui e masina si am zis a mea . Ma luat la întrebări sai dau buletinu permis ....etc ...am spus ca nam permis și buletinu pt ce motiv . A sunat pe șefu de post de la noi din comuna și a aflat cnp ....si pana la urma iam dat buletinu știind ca nam facut nimic la care el a spus ca ma vaz pe mn când mam dat jos de la volan și asa . Si io iam tot repetat ca nu io și nevastamea a durat cam 10 mn pana a ajuns nevastamea dar ei între timp ma pus sa suflu în fiola și mior făcut proces verbal ...si ca o sa ma cheme în oraș....nu ma lăsat nici sa citesc ce a scris . Întrebarea mea este ce șansă am sa primesc cu executare?