Bună seara .....as avea o ne lămurire domnule avocat .am fost condamnat în urma cu 2 ani pt conducere fără permis .am executat pedeapsa mia rămas rest de pedeapsa 2 ani și 10 luni,or trecut 2 ani și mai rămas 10 luni . Problema mea vine asa
Sotia mea având permis a fost cu mn in masia am plecat de acasă în jur de 50 m a oprit pe dreapta pt ca în fata noastră la 100 150 m la o intersecție stătea politia și ea sia uitat actele acasă. Ea sa dat jos a mers pe jos pana acasă. Iar io mam dat jos din masina si mergeam în drum spre vecinu de peste drum . Politia în timpu asta a văzut și vine spre noi . Ma vaz pe mn si ma intrebat a cui e masina si am zis a mea . Ma luat la întrebări sai dau buletinu permis ....etc ...am spus ca nam permis și buletinu pt ce motiv . A sunat pe șefu de post de la noi din comuna și a aflat cnp ....si pana la urma iam dat buletinu știind ca nam facut nimic la care el a spus ca ma vaz pe mn când mam dat jos de la volan și asa . Si io iam tot repetat ca nu io și nevastamea a durat cam 10 mn pana a ajuns nevastamea dar ei între timp ma pus sa suflu în fiola și mior făcut proces verbal ...si ca o sa ma cheme în oraș....nu ma lăsat nici sa citesc ce a scris . Întrebarea mea este ce șansă am sa primesc cu executare?
Nu se intelege exact situatia dvs, recomandat este sa va angajati avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.
Salutare tuturor
paxtonx3
Am o nelamurire .
Acum 2 saptamani intro seara in fata garajului meu pe partea din fata era parcata o masina intrun loc neiluminat si nu era semnalizata ... (vezi toată discuția)