avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare tuturor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare tuturor

Am o nelamurire .
Acum 2 saptamani intro seara in fata garajului meu pe partea din fata era parcata o masina intrun loc neiluminat si nu era semnalizata masina am dat cu spatele iesind din garaj si nam observat masina decand cand mam apropiat de ea vazando in oglinda . mam dat jos mam uitat daca sa intamplat ceva totul era ok am plecat la drum in 20 de minute ma sunat vecinu acuzanduma ca iam luat vopseaua de pe masina.. acum mam intors inapoi la loc si vopseaua mea nu era pe masina ei si nici a ei pe a mea dar ea ma tot acuza . cum procedez? mentionez ca au trecut 2 saptamani si ma amenita ca se duce la politie
Ultima modificare: Luni, 9 Februarie 2015
paxtonx3, utilizator
Cel mai recent răspuns: CountPorcula1987 , utilizator 19:04, 9 Februarie 2015
Spuneti-i ca nu dvs. ati facut incidentul. Are martori? Daca da atunci e putin aiurea,.... Daca nu lasati-o sa latre la luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier alinaljn alinaljn Buna seara ,am o nelamurire si as dori un ajutor .In data de 4 mai anul curent am avut o tamponare usoara si suna cam asa ; eram parcat pe marginea unui ... (vezi toată discuția)
Nu sunt sigur daca am lovit un pieton sau nu Robertbbb Robertbbb Buna seara,am o mica problema. Eram in parcare la mega image si ma pusesem in pozitie pentru a parca , cu spatele. Cand am inceput sa merg cu spatele,am vazut ... (vezi toată discuția)
Tamponare "in oglinzi"! Marius M Marius M Acum vreo doua saptamani circulam cu masina printr-un pasaj pe sub calea ferata. Se circula pe acolo in ambele sensuri. Era seara si destul de aglomerat, avand ... (vezi toată discuția)