avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu sunt sigur daca am lovit un pieton sau nu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu sunt sigur daca am lovit un pieton sau nu

Buna seara,am o mica problema. Eram in parcare la mega image si ma pusesem in pozitie pentru a parca , cu spatele. Cand am inceput sa merg cu spatele,am vazut in oglinda un domn care a trecut fix atunci prin spatele masinii mele,parand ca se impiedica. M-am speriat crezand ca l-am atins,acesta s-a uitat o secunda la mine,si a plecat spre masina lui,care era fix langa locul unde voiam sa parchez. Am parcat 2 locuri mai in fata unde era un loc liber si m-am intors sa il vad pe domn,sa il intreb daca l-am atins. Acesta se urcase in masina si deja plecase. Am stat acolo in parcare 15 minute,crezand ca se intoarce,si ca nu am realizat eu ca l-am atins,dar nimic. Precizez ca mergeam cu o viteza foarte mica, 2-3km/h. Credeti ca poate merge sa declare la politie? Sau ar trebui sa o fac eu?
Daca ar fi avut vreo problema, v-ar fi atentionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am facut o mica prostie deși consider ca nu e în ... //Anonymous// //Anonymous// Buna ziua, am facut o mica prostie deși consider ca nu e în totalitate vina mea si nu stiu cum sa procedez... Azi m-am dus la cumparaturi și pe lângă ... (vezi toată discuția)
Probleme cu politia? M9M M9M Salutare, Am fost sunat de un agent al politiei, s-a prezentat si mi-a adus la cunostinta ca un anume domn a facut o reclamatie cum ca i-as fi facut ceva la ... (vezi toată discuția)
Contestatie suspendare permis Raicu_Ioan Raicu_Ioan Buna dimineata! Acum cateva zile am avut un accident in spatele blocului meu. Aproape de unde eram parcat e o intersectie nedirijata. Pe coltul strazii in ... (vezi toată discuția)