avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Probleme cu politia?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Probleme cu politia?

Salutare,
Am fost sunat de un agent al politiei, s-a prezentat si mi-a adus la cunostinta ca un anume domn a facut o reclamatie cum ca i-as fi facut ceva la masina(total fals). Eu nu am vrut sa-i dau detalii gen numele meu si cine sunt, dar in urma spuselor agentului, daca nu vreau sa ma prezint la sectia lor de politie vor lua masuri si vor afla cine sunt oricum.

Mentionez ca nr acesta(de tel) - pe care m-au sunat dansii nu este pe abonament - e o cartela pre pay.
Intrebare: Poate afla politia cine sunt si a.s.m.d. doar cu un nr de tel?


Intamplare: Am parcat masina intr-o zona de constructii - unde erau si alte masini parcate. Dupa ce am parcat m-am uitat sa nu cumva sa fie vreo proprietate privata - semn ceva - pt ca stiu cum e sa-ti parcheze altu pe proprietate. Nu am vazut nimic.
O ora mai tarziu am constatat ca 2 masini ma blocasera, adica cea parcata in dreapta paralel era data mai in spate si aparuse inca una fix in spatele masinii mele - adica nu aveam loc sa fac nimic. Am plecat si am revenit la masina dupa 15-20 min constatand ca masina din dreapta plecase. Dupa 20 de manevre am reusit sa strecor masina din parcare fara sa aduc vreun prejudiciu vreunui obiect sau nesimtitului de parcase in spatele meu. Pana sa plec defintiv i-am lasat un bilet in geam cu anumite ijurii si un nr de tel. La ce nervi aveam am considerat ca e de bun simt sa mi-i descarc pe cel din cauza careia ii aveam. Biletul l-am lasat in geamul soferului. Masina lui a fost atinsa doar cu acel bilet. In urma acestora la o sapt aproape am fost sunat de politie sa ma prezint la sectie pt ca respectivul a depus plangere ca i-am deteriorat masina.
Ce e de facut? Imi vad de treaba mea si il las pe nesimtit in pace sau ma duc la politie ca oricum nu au ce sa-mi faca.

Multumesc frumos pt intelegere!

Ultima modificare: Luni, 25 Iunie 2018
M9M, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara, detin un loc de parcare in proprietate privata aflat ... diablo diablo Buna seara, Detin un loc de parcare in proprietate privata aflat in jurul blocului in care locuiesc si am un vecin (cel din dreapta) pe care nu il cunosc ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare spatii verzi ktaflorin14 ktaflorin14 Pe 20 luna asta (August) am fost la Eforie Nord . Negasind un loc de parcare am procedat gresit , am ales sa parchez pe un scuar de pe langa hotel Belona unde ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare tamponare auto in 24h blackjack87 blackjack87 Sunt in urmatoarea situatie destul de ciudata Am tamponat o masina care era parcata in curba, M-am uitat in jur, proprietarul nu era pe acolo, i-am lasat un ... (vezi toată discuția)