Sunt in urmatoarea situatie destul de ciudata
Am tamponat o masina care era parcata in curba, M-am uitat in jur, proprietarul nu era pe acolo, i-am lasat un biletel in geam cu nr meu de tel, dar nu m-a sunat.
In zona sunt camere video, deci daca vrea sa-mi afle numarul masinii, sigur o poate face, mai ales ca a fost si martori, dar nimeni nu stia a cui e masina.
Ideea e ca el nu m-a sunat, iar eu nu stiu cine e, si daca a declarat sau nu accidentul la politie. (eu nu l-am declarat).
Mentionez ca eu aveam toate actele in regula, si RCA valid, si chiar eram dispus sa-i dau omului RCA-ul, fiind o dauna minora (bara lui necesita revopsire)
Intrebarile mele sunt urmatoarele
1. daca el a declarat la politie incidentul, mie in cat timp imi vine acea citatie acasa ca sa ma prezint la sectie pt connstatare? Dureaza gen 1-2 sapt, sau cateva luni?
2. Ce risc eu daca el a declarat singur accidentul?
3. Daca ma trezesc peste 3 luni cu citatia acasa, pentru a constata un accident produs in urma cu cele 3 luni, mai pot sa-i dau rca-ul acelui om, avand in vedere ca la vremea cand accidentul s-a produs RCA-ul era valabil? Sau trebe sa i-o repar pe banii mei?
Daca pagubitul are interes si sesiseaza evenimentul in ziua declararii evenimentului sunteti contactat de catre politie
Riscati amenda si suspendare permis