avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate Andreialexandru123

Activitate Andreialexandru123

Va mulțumesc mult pentru răspuns.

latka a scris:

Compania aia nu-i particulara și lucrează cu politia locala.

Contestați în instanță PV de contravenție, dacă aveți alta opinie.

Va mulțumesc pentru implicarea dumneavoastră dar poate nu m-am exprimat eu astfel în cât întrebarea sa fie înțeleasă...cum poate un agent al politiei locale sa îmi trimită casa o amenda când eu nu i-am dat nici un act de identificare dumnealui. Compania care ridica mașinile este particulara....doar ei aveau datele mele personale.
Va mulțumesc încă o data.

latka a scris:

Păi dacă v-ați "legitimat" când v-ați ridicat mașina, înseamnă că de acolo au toate datele dvs.. De ce mai puneți întrebări?

Am prezentat actele dar fata de compania care se ocupa cu ridicarea masinilor. Eu nu i-am prezentat nici un act agentului constatator al procesului verbal.

latka a scris:

Poate v-ati prezentat CI cind v-ati recuperat masina.

Bună ziua.

Va rog mult sa ma ajutați/sa ma lamuriti/îndrumați.
Am parcat în data de 04.03 ( fără sa fiu atent ) intr-un "stand de taxi". Ca urmare a parcării neregulamentare mi-a fost ridicata masina. Am reușit sa o recuperez după ce am plătit o suma pe care ei o numeau amenda.
Astăzi 16.03 primesc prin posta o proces verbal/amenda pentru contravenție.
Legat de acest proces verbal am 2 neclarități.
1. Data întocmirii procesului verbal este în 08.03 în condițiile în care contravenția a fost săvârșită în 04.03 - e posibil/plauzibil?
2. Procesul verbal a fost completat cu toate datele mele personale ( CNP, Serie și Nr CI și Permis, etc ) date pe care nu le-am dat agentului constatator ( nici nu știu cum arata ). Nu poate lua datele conform nr de înmatriculare a mașinii deoarece aceasta este închiriată de compania la care lucrez de la o fima de închirieri....pe nicăieri nu apare numele meu.
În condițiile în care eu nu m-am legitimat catre agentul constatator acest proces verbal?
Va mulțumesc pentru raspunsuri.