avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate Resan

Activitate Resan

Catalin16661 a scris:

Buna ziua! Daca Am fost inselat de carte soția mea si am probe (poze etc) ce pot face din punct de vedere legal? Menționez ca ea vrea sa divorțăm dar eu nu s de acord sa divortez si i am spus sa meargă la tribunal sa deschidă procesul.

Oare nu de aia v-a inselat? Ca sa poata obtine divortul. De ce nu i-l dati?
Si ce vreti sa faceti daca nu sunteti de acord sa divortati?
Daca stiti ca va veti casatori, daca pe certificat va apare numele tatalui, de ce sa va complicati schimband numele? Il dati de la inceput pe al tatalui daca tot intentionati sa i-l dati pe viitor.
Răspuns la discuția Caut arhiva medicala ratacita
Cornel Vasile a scris:
Întrebați la Directia Judeteana a Arhivelor Nationale Mures.
Adresa: Târgu-Mureş, Str. Crizantemelor, Nr. 8, cod 540073, jud. Mureş
Telefon: 0265/235.064
Fax: 0265/235.064
E-mail: mures@arhivelenationale.ro

Acea arhiva de la policlinica nu este (nu a ajuns) la Arhivele nationale.
Răspuns la discuția Caut arhiva medicala ratacita
Desi angajatul de acolo mi-a spus ca nu la Arhivele nationale a predat arhiva, probabil tot acolo voi ajunge sa intreb. Multumesc.
Prin decesul unui medic, proprietar al unei policlinici private, policlinica a fost vanduta, si-a schimbat denumirea si medicii. Problema este ca a renuntat la vechea arhiva cu fisele medicale. M-au trimis intr-o locatie unde au mutat arhiva pentru a-mi scoate fisa medicala. Acolo insa, mi s-a spus ca au predat-o. Am intrebat unde. La Arhivele nationale? Omul a ridicat din umeri si a spus: Nu, la aia care se ocupa cu arhivele". La un lichidator? Nu stia nimic.
Acum intreb eu: Este cineva din Mures si are idee ce ar putea fi "ăia care se ocupa cu arhivele"?
Multumesc.