avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Daca Am fost inselat de carte soția mea si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Daca Am fost inselat de carte soția mea si am probe ...

Buna ziua! Daca Am fost inselat de carte soția mea si am probe (poze etc) ce pot face din punct de vedere legal? Menționez ca ea vrea sa divorțăm dar eu nu s de acord sa divortez si i am spus sa meargă la tribunal sa deschidă procesul.
Cel mai recent răspuns: Resan , utilizator 07:12, 25 Martie 2022
pai ce vreti sa faceti ? daca tot v-a inselat, de ce nu suntet de acord cu dovortul? ce vreti ?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2022
gi-jane2, moderator
Puteți solicita desfacerea căsătoriei din vina exclusiva a sotiei dvs iar în anumite condiții puteti solicita și despăgubiri bănești de la dansa.
Este de apreciat loialitatea și devotamentul dvs fata de instituția casatoriei/viata de familie/de soția dvs/ puterea de a ierta si a iubi persoana de langa dvs cu bune si rele, însă dragoste cu forța nu se poate.
Dacă sotia vrea sa divorțeze poate obține acest lucru pe calea instantei de judecata indiferent dacă dvs doriți sa nu divortul și indiferent dacă va prezentați sau nu la proces.
Analizați bine ce va doriți.
Ar fi indicat sa contactați și un avocat.
Avocat Neagu Elena, Avocat
Buna ziua!

Din punct de vedere legal puteti divorta de ea si sa ii solicitate si daune morale, proband prejudiciul moral prin faptul ca v-a inselat. Daca nu doriti sa divortati, nu puteti decat sa vorbiti cu dumneai si, eventual, sa acceptati si sa va impacati.

Daca doamna introduce actiunea de divort, va trebui sa intrati si dvs in acest dosar si sa formulati niste cereri pentru a nu se pronunta divortul din culpa dvs.
Se poate întâmpla sa ii fie respins divortul dacă nu are probe și va judecati bine.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Catalin16661 a scris:

Buna ziua! Daca Am fost inselat de carte soția mea si am probe (poze etc) ce pot face din punct de vedere legal? Menționez ca ea vrea sa divorțăm dar eu nu s de acord sa divortez si i am spus sa meargă la tribunal sa deschidă procesul.

Oare nu de aia v-a inselat? Ca sa poata obtine divortul. De ce nu i-l dati?
Si ce vreti sa faceti daca nu sunteti de acord sa divortati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, daune morale genarino genarino sotia a plecat din domiciliul conjugal unde locuiam cu parintii mei in urma unor discutii privind infeidelitatea mea. in prezent locuieste in alta localitate ... (vezi toată discuția)
Modul cum se desfasoara un proces de divort de comun acord? foxygen foxygen Sunt curios cum se desfasoara un proces de acest tip, in prealabil. Eu si sotia il vom avea pe 10.04.\'09 si as vrea sa-mi fac o ideie. M-ar lasa copmpletul ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? adi74 adi74 Buna seara. Nu credeam ca o sa ajung vreodata intr-o asemnea postura dar uite ca viata nu e asa de roza chiar daca pare. Sunt casatorit de 9 ani si sotia ... (vezi toată discuția)