Buna, aseara in jurul orei 12 noaptea primesc un mesaj pe facebook de la un baiat care are un conflict cu mine si care imi zice ca daca am curaj sa ies pana la poarta. Ies la el, era cu 2 baieti si baiatul in cauza incepe sa ma ameninte cum ca o sa ma taie si o sa fiu batut. A fost un mic schimb de replici si la final le zic sa ii dea drumu acasa. Au plecat, si pe urma ii trimit un mesaj celui care ma ameninta in care ii zic ca vreau so dau la pace cu el si daca vrea, am sa trec cu masina sa-l iau sa ne plimbam si mai vorbim in masina. El accepta, il iau deacasa cu masina si incep sa conduc si am tot condus 60 de km pana am ajuns aproape de granita cu republica moldova. El tot drumu nici nu si-a pus nici un semn de intrebare ca de ce conduc asa departe de sat. Opresc undeva si ii zic: Auzi vezi ca am impresia ca nu merg bine ledurile pe spate cand calc frana, dute sa vezi daca e vre-o problema. Se duce el la spatele masinii si eu am plecat lasandu-l acolo la 2 noaptea in ploaie. Vroiam sa va intreb daca m-ar putea da in judecata cu ceva referitor la incidentul asta
Buna ziua, am lucrat ca sofer de tir in strainatate 2 luni de zile la un domn din Bacau care are tiruri si problema e ca domnul asta e cam tepar de fel. Muncesc oamenii de le sar capacele iar el nu le da banii pe ultima luna de munca daca ei nu mai vor sa revina la munca la el. Eu am de luat pe ultima luna de munca 2700 de euro si vroiam sa va intreb ce as putea face sa-mi recuperez acei bani muncitit avand in vedere ca am toate apelurile si conversatiile mele telefonice inregistrate si pot demonstra usor ca omul asta ma inselat. Tin sa mentionez ca nu am contract aditional pe diurna iar contractul de munca e pe salariu minim pe romania