avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna, aseara in jurul orei 12 noaptea primesc un mesaj ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna, aseara in jurul orei 12 noaptea primesc un mesaj pe facebook ...

Buna, aseara in jurul orei 12 noaptea primesc un mesaj pe facebook de la un baiat care are un conflict cu mine si care imi zice ca daca am curaj sa ies pana la poarta. Ies la el, era cu 2 baieti si baiatul in cauza incepe sa ma ameninte cum ca o sa ma taie si o sa fiu batut. A fost un mic schimb de replici si la final le zic sa ii dea drumu acasa. Au plecat, si pe urma ii trimit un mesaj celui care ma ameninta in care ii zic ca vreau so dau la pace cu el si daca vrea, am sa trec cu masina sa-l iau sa ne plimbam si mai vorbim in masina. El accepta, il iau deacasa cu masina si incep sa conduc si am tot condus 60 de km pana am ajuns aproape de granita cu republica moldova. El tot drumu nici nu si-a pus nici un semn de intrebare ca de ce conduc asa departe de sat. Opresc undeva si ii zic: Auzi vezi ca am impresia ca nu merg bine ledurile pe spate cand calc frana, dute sa vezi daca e vre-o problema. Se duce el la spatele masinii si eu am plecat lasandu-l acolo la 2 noaptea in ploaie. Vroiam sa va intreb daca m-ar putea da in judecata cu ceva referitor la incidentul asta

Alte discuții în legătură

Poveste de viata ajutor romeox romeox In primul rand rog adminii sa nu stearga postul sau sa-l mute , am postat aici in speranta sa-l vada cat mai multi useri si poate o sa si primesc un sfat sau ... (vezi toată discuția)
Eveniment rutier (bicicleta vs masina de scoala) --> "auto-accidentare"?!?! EdgeGL EdgeGL Stimati colegi de forum, doresc sa va relatez si sa va cer sfatul, in calitate de victima a unui eveniment rutier din data de 27.07.2023 (8:59 AM). Cu ... (vezi toată discuția)
Desi programul de lucru este de 8 ore,se obliga a se sta inca aproape 8,voluntar Gyna Gyna Am ajuns la disperare!De ce sa fiu nevoita sa tac,sa rabd,pt. ca nimeni nu zice nimic?Daca am sa zic ceva ,a doua zi ma da afara.Altii mai curajosi si-au dat ... (vezi toată discuția)