avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate Mir.Tk

Activitate Mir.Tk

Dragut comentariu. ... Cel plecat s-a bucurat vreo 12 ani de confort și a incasat si bani in plus la pret. Daca as fi privi lucrurile așa, nu as fi publicat pe acest site un text legat de chestiunea asta.

draftacristi a scris:

De confortul oferit de anvelopare va veti bucura d-vs. nu cel care a plecat

Ma indoiesc ca administratorul - un batranel - are vreun amestec.
Va multumesc ! Intre timp am aflat ca sunt mai multi proprietari de apartamente din bloc (in special dintre cei care au cumparat apartamentele dupa anvelopare) care nu vor sa plateasca, intrucat si ei am platit preturi foarte mari la cumparare, avand in vedere reabilitarea. Exista si declaratii ale fostilor proprietari in arhiva asociatiei, completate inainte de anvelopare. Voi publica informatii despre actele pe care le voi obtine saptamana aceasta. Poate ca se va ajunge totusi in instanta cu aceasta cauza...
O adresa.. Asta e ce a primit administratia. De la Primărie. Cu informarea ca banii europeni nu au acoperit decat partial costul lucrărilor. Voi cere administratorului alte documente, daca ele exista.

adimanea a scris:

Eu cred ca este ceva nelegal la mijloc. Cu siguranta s-a incheiat un contract intre parti. Acesta poate fi intre Primarie si executant, intre Primarie si bloc sau intre cele trei parti. Primaria nu poate sa vina dupa 12 ani sa ceara niste bani asa ca vrea ea. Presedintele trebuie sa afle pe ce se bazeaza solicitarea Primariei. Nu e posibil sa vii dupa 12 ani sa ceri niste bani. Arata pe ce baza legala se formuleza cererea ta

Nu stiu ce firmă s a ocupat de lucrările de reabilitare. Săptămâna viitoare voi avea copia de pe contract si presupun ca acolo găsesc datele.

Irina Pricop a scris:

Cine a efectuat lucrarile? Cumva Erbasu?

@Irina Pricop

Au afisat la avizier o adresa primita de la Primăria, prin care aceasta cere incheierea unui act adițional. Am cerut în format electronic aceasta adresa, Din informarea respectiva inteleg ca de fapt in afara de ajutor european s-au facut credite nerambursabile de catre primaria sector 3, pt realizarea reabilitarii la acest bloc. ca creditele nu au fost platite. De ce a fost ascunsa informatia 12 ani ? Primăria are raspunsul. Daca asociatia / administatorul au avut cunostinta de asta si nu au informat, nici asta nu stiu. Apartamentul acesta a fost cumparat de fiica mea in Decembrie 2021.. In plus, nici nu au fost schimbare termopanele peste tot. E frig iarna, nu pot spune ca ar fi fost folosite materiale prea bune, in acest caz.. Am si eu la bloc anvelopare, unde locuiesc, se simte clar cam cu 5 grade temperatura. Si la fel ne-au informat de la administratie ca e suportat de primarie / de stat costul reabilitarii. Ma gandesc daca sa fac cercetarea de care scriati.. Ma tem sa nu platesc pe proces mai mult decat pe reabilitare :( Nu stiu daca sunt sanse de reusita sau macar de aflare a adevarului.
Asociatia de proprietari a informat locatarii ca nu vor plati, aceasta avand informatia la randul ei de la Primarie. Asta se intampla pe vremea fostului primar Negoiță ...
Acum, constatandu-se - posibil, nereguli, bani lipsa - nu stiu care e situatia, se cer bani de la proprietarii apartamentelor din acest bloc, Primaria a propus asociatiei sa incheie act aditional la contractul initial, prin care sa accepte / sau sa fie obligati sa plateasca. Nuanta nu o stiu, nu am acest act si nici contractul initial. le-am solicitat.
Vanzatorul NU a platit anveloparea. Mi-a transmis ca Primaria a contractat sume din fonduri europene cu care s-a facut reabilitarea.
Vanzatorul a dorit un pret mai mare pe motiv ca blocul e anvelopat, iar cand i-am propus negociere nu a dorit sa discute. Am acceptat pretul mare, pentru ca, in afara de pozitia in zona a blocului, etaj, mici imbunatatiri, anveloparea a fost motivul decisiv și am platit in plus cateva mii euro pentru aceasta, fata de pretul apartamentelor din zona situate in blocuri fara anvelopare.
Informatiile imi sunt de folos, multumiri ! Aveam nevoie sa stiu daca are sens sa demarez o actiune in instanta.