avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Activitate RobertNorocea

Activitate RobertNorocea

Am datele lui reale , poze cu el , poze cu familia , locatia , mai am nevoie de ceva sa dovedesc ca este o persoana reala care m a inselat prin messenger si am trimis din exchange centralizat si se vede absolut fiecare tranzactie facuta in contul lui.. Nu pot sa las situatia asa ..

tgeorgescu a scris:

Si eu imi pot face cont de Facebook in care sa spun ca sunt Roman Petrovschi, locuiesc in Brasov, pe strada cutare, etc., etc. Si pun si niste poze din Brasov pe el.

Domnule chiar nu pot face nimic? Ii cunosc identitatea si mai ales ca a facut treaba asta , s a dat drept exchange si m a pacalit asta facand o pe contul lui personal de facebook... Daca stiti si alte posibilitati le astept cu mare drag ..

tgeorgescu a scris:

Prinde orbu' scoate-i ochii. Iar daca pare cat de cat investitie nici macar nu e infractiune, este risc de investitor/trader.

Deci vreau sa va spun ca am fost abordat pe internet sa investesc intr un plan de investitii crypto si am investit ulterior indrumandu ma 2 persoane dar defapt cred ca era o singura persoana cu 2 conturi . Am mers pe incredere si am trimis in adresa , problema este ca ei si au facut un email de exchange si mi au zis ca pot investi in anumite monede la staking . Cineva care sa mi explice daca mai pot face ceva in legatura cu acesti bani pierduti pe parcurs de o luna ? Vreau sa precizez ca tranzactiile s au facut in crypto cu moneda usdt . Multumesc anticipat !