avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost abordat pe internet sa investesc ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost abordat pe internet sa investesc ...

Deci vreau sa va spun ca am fost abordat pe internet sa investesc intr un plan de investitii crypto si am investit ulterior indrumandu ma 2 persoane dar defapt cred ca era o singura persoana cu 2 conturi . Am mers pe incredere si am trimis in adresa , problema este ca ei si au facut un email de exchange si mi au zis ca pot investi in anumite monede la staking . Cineva care sa mi explice daca mai pot face ceva in legatura cu acesti bani pierduti pe parcurs de o luna ? Vreau sa precizez ca tranzactiile s au facut in crypto cu moneda usdt . Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 19:26, 20 Aprilie 2022
Prinde orbu' scoate-i ochii. Iar daca pare cat de cat investitie nici macar nu e infractiune, este risc de investitor/trader.
Domnule chiar nu pot face nimic? Ii cunosc identitatea si mai ales ca a facut treaba asta , s a dat drept exchange si m a pacalit asta facand o pe contul lui personal de facebook... Daca stiti si alte posibilitati le astept cu mare drag ..

tgeorgescu a scris:

Prinde orbu' scoate-i ochii. Iar daca pare cat de cat investitie nici macar nu e infractiune, este risc de investitor/trader.

Si eu imi pot face cont de Facebook in care sa spun ca sunt Roman Petrovschi, locuiesc in Brasov, pe strada cutare, etc., etc. Si pun si niste poze din Brasov pe el.
Am datele lui reale , poze cu el , poze cu familia , locatia , mai am nevoie de ceva sa dovedesc ca este o persoana reala care m a inselat prin messenger si am trimis din exchange centralizat si se vede absolut fiecare tranzactie facuta in contul lui.. Nu pot sa las situatia asa ..

tgeorgescu a scris:

Si eu imi pot face cont de Facebook in care sa spun ca sunt Roman Petrovschi, locuiesc in Brasov, pe strada cutare, etc., etc. Si pun si niste poze din Brasov pe el.

Faceti plangere la Politie. Altceva nu aveti ce sa faceti. Si sa nu va asteptati la minuni.

Daca firma este de brokeraj si a procedat neetic, va fi cel mult amendata de tara in care are sediu. Dar brokerul si-a luat comisionul si nu-l doare de amenda primita de firma.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2022
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acționare în judecată firmă broker bursă din cipru pentru reținere fonduri msanyo msanyo Sunt in următoarea situație: Pentru a putea tranzacționa pe piata Forex, am deschis un cont persoana fizică și am transferat in 2014 o sumă la ... (vezi toată discuția)
Bani furati din contul bancar mircea60n mircea60n Greseala fatala! Am dat unei firme acces remote la computerul meu, sa-mi instaleze aplicatie cumparata de la ei. Prea tarziu mi-am dat seama ca e o escorcherie ... (vezi toată discuția)
Forex DanyloBeast DanyloBeast Buna seara! Am 18 ani si vreau sa incep sa lucrez pe o platforma de forex. 1) Trebuie sa platesc impozit pe profiturile castigate din piata forex? 2) Trebuie ... (vezi toată discuția)