avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate Alexia9201

Activitate Alexia9201

Am fost prinsa cam acum o luna jumătate cu un 1 gram de cannabis sau mai puțin, impreuna cu prietenul meu. Acum câteva zile mi-am primit buletinul reținut înapoi, prin poștă, buletinul prietenului meu nu a fost reținut. Eu am 14 ani el 18. Prima data el a declarat ca doar el a consumat si ca marfa este al lui, iar apoi a recunoscut ca este a mea. Iar eu am recunoscut ca este a mea cand a spus el asta, înainte negând că am consumat. Prietenul meu a dat și informații despre dealer. Jandarmul ne-a spus ca nu v-om fi chemați la audieri, in schimb altul (nu jandarm, nu știu exact ce funcție avea, el s-a ocupat să ne facă pozele) ne-a spus că v-om fi, dar acestea ne-a mai spus aberații ca și cum că nu v-om putea aplica la facultate, scoală de șoferi etc din cauza dosarului penal, asa ca sunt relativ confuza în legătură cu ce se va întâmpla. Ma poate lamuri cineva: voi fi chemată la audieri? dar prietenul meu, care nu consumase atunci dar era consumator de fel si a recunoscut asta? ce pot păți având in vedere ca am 14 ani? dar prietenul meu, de 18?