avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate Julieta352

Activitate Julieta352

Buna ziua!
Din luna Noiembrie mă confrunt cu o problemă pe care nu stiu cum sa o mai rezolv.
Pe scurt, am semnat un contract pentru un proiect de design ( eu- prestator de servicii) cu o firmă anume. Totul bine, am primit avansul, însă spre finalizarea proiectului obligațiile contractuale au fost încălcate de către parte.
Am cerut retragerea din proiect, au fost de acord, am emis factura pentru restul de bani ( in Noiembrie), încă nu am primit nimic.
Am insistat de zeci de ori că trebuie sa îmi primesc banii, mi s a zis “sa am răbdare”, am fost dusa cu vorba de la o săptămâna la alta, iar apoi am fost asigurata ca in Ianuarie voi primi restul de bani pentru care am muncit. E final de Ianuarie și nu am primit nimic.
Așadar, as vrea sa le trimit oficial o notificare și as avea nevoie de un model, pentru ca nu ma pricep. Mulțumesc mult de tot! Dacă aveți și alte sfaturi, pe primesc cu drag…
Bună ziua!
Recent mi-am făcut PFA și urmează să închei primul meu contract de prestare servicii.
Mă ocup de copywriting si design graphic.
Problema este că, doamna contabil care a spus că mă ajută și se ocupă nu mai răspunde de o săptămână.

Așadar, întrebările mele ar fi:
-am găsit un model gratuit pe Internet, ar fi okay să îl folosesc pe acela?
-ce ar trebui neapărat să conțină un astfel de contract?
-E cineva care mă poate ajuta? Bineînțeles, contra-cost.

Mulțumesc frumos!