avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model notificare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model notificare

Buna ziua!
Din luna Noiembrie mă confrunt cu o problemă pe care nu stiu cum sa o mai rezolv.
Pe scurt, am semnat un contract pentru un proiect de design ( eu- prestator de servicii) cu o firmă anume. Totul bine, am primit avansul, însă spre finalizarea proiectului obligațiile contractuale au fost încălcate de către parte.
Am cerut retragerea din proiect, au fost de acord, am emis factura pentru restul de bani ( in Noiembrie), încă nu am primit nimic.
Am insistat de zeci de ori că trebuie sa îmi primesc banii, mi s a zis “sa am răbdare”, am fost dusa cu vorba de la o săptămâna la alta, iar apoi am fost asigurata ca in Ianuarie voi primi restul de bani pentru care am muncit. E final de Ianuarie și nu am primit nimic.
Așadar, as vrea sa le trimit oficial o notificare și as avea nevoie de un model, pentru ca nu ma pricep. Mulțumesc mult de tot! Dacă aveți și alte sfaturi, pe primesc cu drag…
Nu exista modele ,sau angajați un avocat care sa va formuleze o notificare sau o formulați singura căutând, ,,modele"pe net și încercând sa o adaptați situației dvs.In activitatea lor avocații nu folosesc modele ci redactează notificări,,formuleaza acțiuni în funcție de speta fiecărui justitiabil.Treceti întâi pe la un avocat pt un sfat, în funcție de valoarea sumei pe care o aveți de recuperat exista mai multe posibile demersuri judiciare.Daca aveți de recuperat câteva sute de lei nu rentează sa angajați un av dacă suma este mai mare sau mult mai mare ar fi recomandat.
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Buna ziua,

Este de dorit ca notificarea sa fie conceputa de un avocat, sa aiba in vedere faptul ca, daca nu dau curs pretentiilor dumneavoastra, intr-un anume termen, va puteti adresa instantei de judecata, cerand cheltuieli de judecata , precum si daune-interese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema contestatie decizie de concediere. raduionut raduionut Buna ziua, anul trecut in noiembrie am fost concediat prin decizie de concediere art 65.(1) codul muncii. am semnat decizia de concediere urmand sa o primesc ... (vezi toată discuția)
Înființare grădiniță prin fonduri nerambursabile ionut.dally ionut.dally Buna ziua! As vrea sa înființez o grădiniță particulara accesând fonduri europene sau prin programul start up nation. Ce condiții trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Inselaciune nerecunoscuta de procuror? makao makao Foarte pe scurt: Am cumparat un apartament intabulat dupa ceva vreme. Dupa 1 an cumpar si o parcare (facem un antecontract in care e specificata pozitia, ... (vezi toată discuția)