avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Înființare grădiniță prin fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Înființare grădiniță prin fonduri nerambursabile

Buna ziua! As vrea sa înființez o grădiniță particulara accesând fonduri europene sau prin programul start up nation. Ce condiții trebuie sa îndeplinesc și de unde trebuie sa incep ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 18:25, 17 Octombrie 2018
Buna seara! Trebuie sa va faceti pentru inceput un SRL cu obiectul de activitate care va intereseaza. Apoi trebuie sa contactati pe cineva care redacteaza proiectul ce se va depune. Aveti nevoie de lista cu furnizorii si materialele necesare. Toate necesita insa cheltuieli financiare, din pacate. Daca credeti ca aveti nevoie de ajutor, ma puteti contacta. Si eu depun pentru mine si pentru alte persoane. Inca mai aveti timp, nu s- a dat drumul la ghiduri. Se preconizeaza ca va incepe dupa 1 noiembrie. Dosarele s- au facut din primavara, cand anuntasera ca dau drumul la program. Sunteti un pic in intarziere dar, daca va miscati repede, recuperati. Succes!
Cam la cat se ridica aceste cheltuieli?

Diana Camelia Diaconu a scris:

Buna seara! Trebuie sa va faceti pentru inceput un SRL cu obiectul de activitate care va intereseaza. Apoi trebuie sa contactati pe cineva care redacteaza proiectul ce se va depune. Aveti nevoie de lista cu furnizorii si materialele necesare. Toate necesita insa cheltuieli financiare, din pacate. Daca credeti ca aveti nevoie de ajutor, ma puteti contacta. Si eu depun pentru mine si pentru alte persoane. Inca mai aveti timp, nu s- a dat drumul la ghiduri. Se preconizeaza ca va incepe dupa 1 noiembrie. Dosarele s- au facut din primavara, cand anuntasera ca dau drumul la program. Sunteti un pic in intarziere dar, daca va miscati repede, recuperati. Succes!

Pentru SRL: 200 capital social care ulterior il puteti folosi, 130 lei taxe monitor registru, plus onorariu avocat pentru redactare si legalizare acte. Proiectul: un avans de 1000 lei in functie de societatea care- l redacteaza si depune. Daca proiectul este admis, si restul de onorariu negociat cateva mii, depinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare nerambursabila FREDU FIN FREDU FIN Sunt mai multe programe care finanteaza firmele nou infiintate. 1.Sa spunem ca se infiinteaza o firma noua si se depune proiect pentru a primi finantare ... (vezi toată discuția)
Afacere Iuli_Iulian Iuli_Iulian Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: Eu cu tatal meu, am vrea sa deschidem o microintreprindere accesand fondurile europene, dar nu stim in ce proiect ... (vezi toată discuția)
Subventii someri srl-d mihaipopovici mihaipopovici Buna ziua. Intentionez sa infiintez o firma SRL-D pentru accesarea de fonduri europene prin programul start-up nation si dupa cum stiti pentru acest program ... (vezi toată discuția)