avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate ARVCRISTINA

Activitate ARVCRISTINA

Multumesc

Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Da, deschideti actiune in contencios administrativ dupa ce renotificati primaria sa va dea raspuns in ternenul legal de 30 de zile.

Buna ziua,
Am depus documentele pentru obtinerea titlului de proprietate in baza Legii 87/2020, in luna iunie 2020. Am numarul 1 in Registrul Primariei pe aceasta lege. Nici pana acum nu am primit Titlul de proprietate, raspunsul Primariei este sa astept deoarece dosarele se solutioneaza in ordine cronologica. Am dorit sa deschid actiune in instanta dar ambii avocati la care am apelat au refuzat motivand ca nu o sa am castig de cauza deoarece o sa ma judec cu statul. As vrea sa chem in instanta Primaria fara sa am avocat, credeti ca o sa rezolv ceva?
Buna ziua,
Primul pas - depunerea cererii de acordare a titlului de proprietate, la Primaria care detine terenul/curtea.
In urma depunerii cererii ve-ti primi o adresa de la Primarie in care vor fi enumerate documentele pe care trebuie sa le depuneti la dosar,
Dupa depunerea tuturor documentelor asteptati rezolutia. Eu atept din luna iulie 2020. Raspunsul Primariei este acela ca au dosare in lucru, dosare depuse pe legi din anii 1990, si sa-mi astept randul.
Ultimul pas - solicitarea in instanta a dreptului de proprietate pe legea 87/2020