avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am depus documentele pentru obtinerea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am depus documentele pentru obtinerea titlului de ...

Buna ziua,
Am depus documentele pentru obtinerea titlului de proprietate in baza Legii 87/2020, in luna iunie 2020. Am numarul 1 in Registrul Primariei pe aceasta lege. Nici pana acum nu am primit Titlul de proprietate, raspunsul Primariei este sa astept deoarece dosarele se solutioneaza in ordine cronologica. Am dorit sa deschid actiune in instanta dar ambii avocati la care am apelat au refuzat motivand ca nu o sa am castig de cauza deoarece o sa ma judec cu statul. As vrea sa chem in instanta Primaria fara sa am avocat, credeti ca o sa rezolv ceva?
Cel mai recent răspuns: ARVCRISTINA , utilizator 15:22, 1 Aprilie 2023
Buna ziua,
Da, deschideti actiune in contencios administrativ dupa ce renotificati primaria sa va dea raspuns in ternenul legal de 30 de zile.
Multumesc

Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Da, deschideti actiune in contencios administrativ dupa ce renotificati primaria sa va dea raspuns in ternenul legal de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 87 / 2020 atribuire teren aferent imobilului vlr1956 vlr1956 Referitor la Legea 87 / 2020 Sunt proprietarul unui imobil dobandit in anul 2010 cu contract autentificat de schimb imobiliar prin notariat. Fostul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in anul 2020 am achizitionat o casa care a fost cumparata ... alexandru.stefan01 alexandru.stefan01 Buna ziua, In anul 2020 am achizitionat o casa care a fost cumparata de primii proprietari in baza Legii 112/1995. Dorim sa ni se atribuie titlul de ... (vezi toată discuția)
Caut legea 87 2020 sunt firme în bucurești care se ocupă cu tot ceea ... Silviapp Silviapp Bună ziua, sunt firme în București care se ocupă cu tot ceea ce privește legea 87 2020? Am depus cererea la primărie anul trecut,am număr. Având în ... (vezi toată discuția)