avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut legea 87 2020 sunt firme în București care se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut legea 87 2020 sunt firme în București care se ocupă cu tot ceea ...

Bună ziua, sunt firme în București care se ocupă cu tot ceea ce privește legea 87 2020? Am depus cererea la primărie anul trecut,am număr. Având în vedere că trebuie o grămadă de documente, nu toate disponibile online, sunt firme ce se ocupă? Vă mulțumesc
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Angajati un avocat care sa va reprezinte, avand in vedere ca se tergiverseaza solutionarea acestor cereri, si veti ajunge cu o cerere de chemare in judecata pentru obligarea sa va emita titlul de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare lege 87/2020 Costel Sorin Costel Sorin Am onoarea sa va salut! Părinții mei locuiesc într-o casa cumpărată potrivit prevederilor Legii nr. 112/1995. În iulie 2020 au depus la primărie cerere ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlu de proprietate in instanta maria dinca maria dinca Buna seara. Avem urmatoarea situatie:tatal meu a facut cerere pentru reintregirea dreptului de proprietate in baza legii 18/1991,a dobandit o adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am achizitionat anul trecut (in august 2020) o casa ... cris.negrescu@gmail.com cris.negrescu@gmail.com Buna ziua, am achizitionat anul trecut (in august 2020) o casa (sunt unicul proprietar) al carei teren aferent curtii este in proprietatea Primariei Mun ... (vezi toată discuția)