avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2004 soluții astăzi
Forum Activitate Danamihai18

Activitate Danamihai18

Cererea ar fi fost depusă în data de 15 aprilie . Pe 15 mai doamna avocat a sunat la tribunal iar în registru nu apărea nici o cerere . El susține că actele sunt depuse doar că nu am văzut nici o chitanță, nu am primit nimic . Mai nou vrea sa părăsească țara pentru a locui cu amanta . Îl pot baga la părăsire de domiciliu sau la abandon?

Marinela Zapciroiu a scris:

Bună ziua! Depinde cât a trecut de la momentul la care v-a zis el că a depus acțiunea. Depinde și dacă a plătit taxa de timbru sau nu (se mai poate prelungi timpul în care veți primi acțiunea dacă nu a plătit odată cu introducerea cererii de chemare în judecată). Poate să dureze chiar și peste o lună, depinde cât de repede se fac și demersurile interne. Iar în momentul în care veți primi acțiunea, în funcție de ce scrie acolo puteți face o cerere reconvențională. Mă puteți contacta pentru alte detalii.

Nu că îl blochez. Mi-a zis să mă aștept la chemarea în instanță. Încă nu a venit hârtia, însă el are 2 plângeri la poliție pt violenta și am certificat medico legal . Trăiește în cu 2 femei . Crede Cami poate lua copiii

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Credeti ca il blocati pt ca aveti dvs actele originala?Daca vrea sa divorteze va divorta,se pot scoate duplicate dar sunt suficiente si copiile simple.

Buna ziua. Am o întrebare. Soțul mi-a zis că a depus actele de divorț. Este posibil să depună ceva la judecatorie daca certificatul de căsătorie în original este la mine și toate documentele originale?
Am crezut că poate se vor remediat toate . El a depus cererea de divorț când a primit citația pentru ordinul judecătoresc. La divorț poate cere custodia copiilor . ? Adică am putea primi custodia comuna având în vedere că am acte ce dovedesc că a fost violent


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Va ajuta in stabilirea culpei exclusive a sotului daca intelegeti sa o cereti.Nu inteleg ce ati asteptat pans acum trebuia sa o depuneti dvs...

Buna ziua, sunt căsătorită de 5 ani. De un an soțul are o relație extraconjugala. Am fost bătută , jignită și amenințata. Mi-am scos certificat medico legal și am depus plângere. După acest incident a mai avut loc o cearta in urma căreia am chemat poliția iar mama a depus și ea plângere. Am cerut ordin de protecție însă judecătorul a anulat cerea. Soțul spune că a depus actele de divorț însă pe portal nu apare nimic. Cu ce îl afectează plângerea și cum mă ajută la divorț?