avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate alexaAle

Activitate alexaAle

Răspuns la discuția Schimbare presedinte asociatie
Buna ziua.Rog mult sa ma ajutati cu o informatie.dupa luni de zile,am reusit impreuna cu 20% din membrii asociatiei sa convocam adunare generala,dupa litera legii,inclusiv cu plicuri trimise prin posta.ni s-au tot pus bete in roate,dar in final am primit si confirmarea oficiala a primariei,in scris,ca adunarea a fost legala,hotararile adoptate au intrat in vigoare inca de la data reconvocarii(08.04.2022),si l-au somat pe vechiul presedinte sa predea documentele,eu avand dovada ca le-am transmis si pe mailul oficial si prin afisare la avizier presedintelui demis si administratorei documentele justificative in termenul legal.raspunsul primariei prin care a fost somat sa predea actele in termen de 5 zile de la revocarea din functie a venit pe 29 aprilie pe mail si pe 3 mai prin posta.este logic ca daca eu am primit a primit si el.ieri a fost ultima zi in care trebuia sa predea documentele.eu,acum,daca merg la politie,ce lege,ce articol trebuie sa invoc,in afara de legea 196?pt ca el acum tine ilegal,cu forta practic,documentele asociatiei.si,daca doreste sa ne dea in judecata,nu este normal ca pana atunci sa predea documentele!?pe scurt,ce alta lege mai incalca in acest moment vechiul presedinte?va multumesc anticipat