avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Activitate iuliaan

Activitate iuliaan

Buna ziua, Am cumparat un Apartament situat la curte comuna format din 2 apartamente cu act de vanzare cumparare de la un proprietar ce la randul lui la cumparat cu legea 112, doar cladirea nu si terenul. , Ap 1 este proprietar primaria ce are chirias si eu Ap 2 cu vanzare cumparare si contract de inchiriere pe o parte din teren ce mi s-a dat ca curte si gradina. ;;; situatia de fata este , C1 U1 apartament situat inspre strada (corp A) in dreapta compus din cam xxxx etc , si dependinte (din corp B) si anume ; spalatorie , depozit , cotet de pui , camera de lemne si inco camera de lemne cu 409 /684 parte din partile comune indivize. C1 U2 Apartament situat inspre strada (corp A) in stanga compus din camere xxxx; etc, cu 275/684 parte din partile comune indivize. INTREBAREA ESTE poate primaria sa faca corp B adica spalatoria , depozit , cotet de pui , camera de lemne si inca o camera de lemne c-a apartament 3 si sa bage chirias ?, eu mai pot avea acces la corp B , spalatorie , magazie etc , si daca e legal c-a primaria sa bage chiriasi in corp B , si daca poate dezmembra corp A de corp B . Mentionez eu sunt singurul proprietar cu acte de vanzare cumparare pe Ap 2 , restul e primaria proprietara. Apartament 1 si Ap 2 sunt o singura cladire despartite pintr-un singur perete pe o suprafata de teren de 684 m2 parti din partile comune indivize , iar corp B este situat la circa 10 metri de corp A in aceias curte comuna de 684 . MULTUMESC