avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am cumparat un Apartament situat la curte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am cumparat un Apartament situat la curte comuna format ...

Buna ziua, Am cumparat un Apartament situat la curte comuna format din 2 apartamente cu act de vanzare cumparare de la un proprietar ce la randul lui la cumparat cu legea 112, doar cladirea nu si terenul. , Ap 1 este proprietar primaria ce are chirias si eu Ap 2 cu vanzare cumparare si contract de inchiriere pe o parte din teren ce mi s-a dat ca curte si gradina. ;;; situatia de fata este , C1 U1 apartament situat inspre strada (corp A) in dreapta compus din cam xxxx etc , si dependinte (din corp B) si anume ; spalatorie , depozit , cotet de pui , camera de lemne si inco camera de lemne cu 409 /684 parte din partile comune indivize. C1 U2 Apartament situat inspre strada (corp A) in stanga compus din camere xxxx; etc, cu 275/684 parte din partile comune indivize. INTREBAREA ESTE poate primaria sa faca corp B adica spalatoria , depozit , cotet de pui , camera de lemne si inca o camera de lemne c-a apartament 3 si sa bage chirias ?, eu mai pot avea acces la corp B , spalatorie , magazie etc , si daca e legal c-a primaria sa bage chiriasi in corp B , si daca poate dezmembra corp A de corp B . Mentionez eu sunt singurul proprietar cu acte de vanzare cumparare pe Ap 2 , restul e primaria proprietara. Apartament 1 si Ap 2 sunt o singura cladire despartite pintr-un singur perete pe o suprafata de teren de 684 m2 parti din partile comune indivize , iar corp B este situat la circa 10 metri de corp A in aceias curte comuna de 684 . MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare .buna ziua, am cumparart un apartament cu act de vanzare cumparare ... iuulian iuulian Buna ziua, Am cumparart un apartament cu act de vanzare cumparare de la un proprietar care la la randul lui a cumparat cu legea 112, doar casa , curtea si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparart un apartament cu act de vanzare cumparare ... iuulian iuulian Buna ziua, Am cumparart un apartament cu act de vanzare cumparare de la un proprietar care la la randul lui a cumparat cu legea 112, doar casa , curtea si ... (vezi toată discuția)
Cum inceteaza dreptul de coproprietate fortata al unui imobil (curte comuna) achizitionat prin programul " prima casa" carmen_ carmen_ Buna, Nu demult am achizionat un imobil intr-o curte comuna, apartamentul se afla la etajul unei case, mentionez ca e singurul aparament de pe etaj. ... (vezi toată discuția)