avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Activitate adriancars

Activitate adriancars

Buna ziua,vin cu o intrebare ,detin o firma care are obiect de activitate principal comertul cu auto pana in 3,5t(caen 4511) , in statutul firmei avem si caen 4520(intretinere si repararea autovehiculelor) , spatiul unde ne desfasuram activitatea este in zona industriala , doar ca nu are prevazut in CF (destinatie service auto) , CUM SE CERE MAI NOU LA TIMISOARA!(am depus ptr avizare la primaria Timisoara,dar ni sa respins dosarul ptr 4520 -service auto).
Pentru reparatia autoturismelor propriI ,pe care le avem la vanzare avem nevoie de autorizatie RAR sau de aviz de functionare ptr service?
Personalul angajat este calificat , detinem contract de colaborare cu ITP,in vederea verificarilor autoturismelor dupa efectuarea reparatiilor , ptr deseuri (ulei ,filtre,etc) detinem contract,
Mentionez ca politia comunitara cere aviz de functionare ptr service,cei de la RAR ne cer autorizare ,dar noi nu prestam servicii altor persoane!
Am inchiriat totusi un spatiu in zona industriala ,nicidecum in zona de case , si tot nu putem sa ne desfasuram activitatea , unde sa ne mutam , pe luna ?
Multumesc de ajutor, sunt disperat de situatie si nimeni nu ne ofera sustinere !
Buna ziua, detin o firma cu cod caen 4511(comert cu autovehicule ) si doresc sa inchiriez un spatiu ptr a depozita masinile , intrebarea este dc necesita autorizarea de punct de lucru si dc da, cu ce cod caen? mentionez ca nu expun masinile la vanzare ,doar le stochez ! in acest context este nevoie de acord de functionare cu primaria ?