avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reparatia autoturismelor proprii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reparatia autoturismelor proprii

Buna ziua,vin cu o intrebare ,detin o firma care are obiect de activitate principal comertul cu auto pana in 3,5t(caen 4511) , in statutul firmei avem si caen 4520(intretinere si repararea autovehiculelor) , spatiul unde ne desfasuram activitatea este in zona industriala , doar ca nu are prevazut in CF (destinatie service auto) , CUM SE CERE MAI NOU LA TIMISOARA!(am depus ptr avizare la primaria Timisoara,dar ni sa respins dosarul ptr 4520 -service auto).
Pentru reparatia autoturismelor propriI ,pe care le avem la vanzare avem nevoie de autorizatie RAR sau de aviz de functionare ptr service?
Personalul angajat este calificat , detinem contract de colaborare cu ITP,in vederea verificarilor autoturismelor dupa efectuarea reparatiilor , ptr deseuri (ulei ,filtre,etc) detinem contract,
Mentionez ca politia comunitara cere aviz de functionare ptr service,cei de la RAR ne cer autorizare ,dar noi nu prestam servicii altor persoane!
Am inchiriat totusi un spatiu in zona industriala ,nicidecum in zona de case , si tot nu putem sa ne desfasuram activitatea , unde sa ne mutam , pe luna ?
Multumesc de ajutor, sunt disperat de situatie si nimeni nu ne ofera sustinere !
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:01, 19 Martie 2024
Masinile sunt fond de marfa, nu fonduri fixe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atelier de detailing auto are nevoie de autorizatie rar? mariustz mariustz Buna ziua, Un atelier de detailing auto, care in principiu se rezuma la curatarea interiorului auto (aspirare, curatare bord/plastice), are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru activitati de reparare vehicule? dreamer_daniel dreamer_daniel Buna ziua, Ma intereseaza sa infiintez un PFA pentru tatal meu care momentan lucreaza ca mecanic auto. Ideea ar fi ca el sa realizeze repararea ... (vezi toată discuția)
Recodificare cod caen viorictin viorictin Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema,am in statutul societatii infiintata in 1995,la obiecte de activitate trecut cod caen 5021 unde scrie ... (vezi toată discuția)