avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate DianaM2022

Activitate DianaM2022

Da, cred ca aveti dreptate cu speriatul. Din ce am mai citit pe acest site, tactica asta ar fi folosita de cel putin o doamna controlor (blonda, 40-50 ani, 1,60-65) ca sa-si faca nr de amenzi din ziua respectiva.
La fel am patit si eu azi. Aveti vreun update referitor la amenda?

Eu am abonament pt STB, nefolosit de mai bine de 2 ani si nici nu-mi aduc aminte ca la crearea lui sa fi furnizat un nr de telefon.

Fel1e a scris:

Pana acum nu s-a mai întâmplat nimic, n-am primit nicio amenda. Pe mine nu știu cum ma caută in sistem ca mi-au luat codul din mesaj, iar abonamentul nici măcar nu e pe numele meu, deci ar fi ciudat sa dea amenda titularului abonamentului care nu are nicio treaba cu contextul.

lala1235 a scris:

Același lucru l-am pățit și eu astazi, acum câteva minute chiar. Mi-a zis că mă caută în sistem și nu îmi cere buletinul, însă eu nu am avut abonament la stb niciodată și nu știu cum mi-ar putea găsi datele. Și mie mi au zis la fel, că voi primi amenda prin factura. Eu nu am mai auzit așa ceva și acu stau puțin cu frica. Aveți vreun update de atunci?



Răspuns la discuția Amenda STB fara proces verbal
Asta am patit si eu acum 3 ore. Ati primit ceva intre timp?
Da, este pe abonament, dar nu pe numele meu. Credeti ca ar fi venit pe factura de telefonie? Sau s-ar fi folosit de furnizorul de telefonie mobila ca sa faca rost de datele personale? Nu stiu cat de legal este sa le fie furnizate date cu caracter personal fara acordul titularului...
Se apucase sa il scrie si mi-a zis ca o sa-l primesc. Nu mi-a cerut nici o informatie.

magiccom a scris:

In cazul intocmirii PV v-ar fi solicitat sa va legitimati.

Buna ziua! Am o nedumerire: am fost amendata de controlori pentru ca am dat sms-ul prea tarziu si codul primit era invalid. Mi-au spus ca pot plati amenda de 80 lei sau PV cu amenda de 500 lei. Cum si unde as fi primit acel PV avand in vedere ca nu mi s-a cerut sa ma legitimez? Nu imi dau seama, pur si simplu, de unde ar fi avut acces la datele mele personale (nume, cnp si adresa). Multumesc!