avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate RamonaVM

Activitate RamonaVM

Buna seara! Intampin urmatoarea situatie: locuiesc la tara si la poarta avem pod unde sta masina, insa de ceva timp, am un vecin care parcheaza in proximitate (circa 2 m) si ma stanjeneaza cand plec de pe loc. Mentionez ca stau in panta si vizibilitatea mi-e impedicata de acea masina. Vecinul sta vis-a-vis si nu are unde parca la el, insa nu doreste sa mute masina in alta parte. Exista vreo solutie? Multumesc!
De ce insotitorul persoanei cu handicap de ce nu poate intra in spital si sa-i fie alaturi?
Buna seara!
Am o intrebare: Din toamna s-a inceput marcarea locurilor de parcare la blocul in care locuiesc. Am depus cererea si actele, mentionez ca tatal meu detine apartamentul, masina inca din '89, dar adresa din buletin nu o are aici, el este o persoana cu dizabilitati. Am citit regulamentul si este mentionat faptul ca persoanele cu handicap au prioritate, iar mai jos ca beneficiaza de gratuitate daca au domiciliul acolo. El, nu il are. Intrebarea mea este: are prioritate ??? Nu il va primi locul gratuit ca nu este adresa din buletin acolo, dar prioritate are? Multumesc!