avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate Bianca Aciobanitei

Activitate Bianca Aciobanitei

E posibil sa aibă vriun drept asupra copilului ,sa aibă voie sa il viziteze ,sa ii ofere statul român acest drept pentru a putea reveni în tara oricând ar vrea ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Marocani sunt răi și răzbunători.
Puteti divorța dar nu chiar rapid

O spun eu care am o viteza la procese de este de necrezut.
Nici la judecători nu le vine sa creadă câteodată .

Depuneți divorțul.
Va poate șicana și legea română nu este chiar grozavă.
Trebuie actionat strategic și metodic.

Daca își angajează și el avocat va trebui dus și un război psihologic.

Acum sunt în România și am transcris certificatul de căsătorie,am facut toate demersurile pentru ai obtine viza de lunga sedere in România,după care am anunțat Ambasada de tot ce sa întâmplat pentru a nu I acorda viza

Avocat Neagu Elena a scris:

Nu se prea intelege: sunteți în România acum? Casatoria este transcrisa in Romania, aveti certificat de căsătorie romanesc?
Am fost pacalita de un cetatean Marocan,ma lasat însărcinată pentru a ma casatori cu el ,sa obțină viza pentru România după care sa ii fac drept la sedere aici si apoi sa il duc în străinătate,cand mi am dat seama de tot ce urmărește i am spus ca vreau sa ne despartim si ca vreau sa divorțez,ma amenințat ca imi va părea rău dacă fac asta ,de la bun început nu i a pasat de nimic analize de compatibilitate analize pentru copil sa fie sanatos absolut nimic plus de asta mi a spus ca nu ii pasa de copil dar după ce i am spus ca vreau sa divorțez baga la înaintare copilul pentru a ma afecta emoțional,va rog ajutați ma cu ceva sfaturi cum as putea divorta cat mai repede ,încă nu am născut,nu vreau ca acest om sa aibă dreptul de a se apropia de mine sau de copil ,am anunțat și Ambasada Română din maroc de tot ce sa intamplat pentru a nu primi viza de reîntregirea a familie ,certificatul de căsătorie în original a rămas în Maroc la el și în ultimele mesaje avute cu el mi a spus ca tot va ajunge el cumva in țară și ca va face tot posibilul sa imi ia copilul sau dacă nu acest copil sa ajungă la stat va avea el grijă de asta