avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate Alinbrasov33

Activitate Alinbrasov33

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” scris: m-ai dat dovadă fără drept de circulație aș putea face ceva să-mi recuperez carnetul până la soluționarea dosarului

Cat dureaza cercetarile, veti avea dreptul de conducere suspendat. Daca veti fi trimis in judeacata si condamnat, permisul se anuleaza.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.

Și spuneți că e posibil sa fac închisoare 2 ani doar pentru faptul că nu am știut că este lovit l-am verificat l-am întrebat și chear nu avea nimik daca sa lovit după ce l-am lăsat eu acasă la ora 22 și el a sunat la Ambulanța ora 00:00 a trecut 2 ore de atunci eu am plecat de la locul faptei din cauza faptului că m-am gândit că nu are rost sa sun la politie daca băiatul nu are nimik ....+ De asta am și martorii că l-am verificat și nu am reușit să-l plimb doar 7 metri și a și căzut ce viteză pot prinde in 7 metri și pe timp de iarnă și cu cauciucurile de vara abea ce veniserăm din germania de nu am apucat sa schimbi cauciucurile

Voinea Liviu a scris:

Pe art. 338 Cod penal închisoarea de la 2 la 7 ani..
Nu este nevoie de plangere,se urmareste din oficiu.
Daca este vorba de alin. 1 al acestui articol,permisul dvs se anuleaza in cazul unei condamnari.

Acum o saptamana au decedat 2 tineri aflati pe sanie trasi de o masina.
S-ar putea sa executati si dvs pedeapsa in penitenciar.