avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate Florentinjenea

Activitate Florentinjenea

Tocmai ca nu a insistat ci a spus ca se mai gândește in privința unei noi citații sau ca poate nici nu v a mai fi cazul…
Am vorbit la telefon cu procurorul aducându i la cunoștința situația si motivul pentru care nu pot ajunge la București si mi a spus ca nu este necesar sa ma prezint si ca rolul meu este cel mai puțin important in acest caz.Referitor la un mesajul in care mi se spune ca știu de ce sunt chemată țin sa precizez ca nu am nici cea mai vagă idee si ca nu cunosc pe nimeni care sa aiba probleme penale…ce simplu este sa judeci de după telefon sau calculator
Buna seara !Astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere sa ma prezint pentru a mi se înmâna actele de procedura.Am sunat la numărul de contact de pe Înștiințare și mi s a comunicat ca sunt chemată ca și martor in dosarul respectiv și ca voi fi contactata de procuroare ,eu fiind din iasi iar procesul in București.Nu am nici ce a mai vagă idee despre ce ar putea fi vorba.Dacă nu ma prezint ce se întâmpla ?Doaarul este parchetul de pe lângă înaltă curte de casație și justiție -Secția de urmărire penală și criminalistica