Buna seara !Astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere sa ma prezint pentru a mi se înmâna actele de procedura.Am sunat la numărul de contact de pe Înștiințare și mi s a comunicat ca sunt chemată ca și martor in dosarul respectiv și ca voi fi contactata de procuroare ,eu fiind din iasi iar procesul in București.Nu am nici ce a mai vagă idee despre ce ar putea fi vorba.Dacă nu ma prezint ce se întâmpla ?Doaarul este parchetul de pe lângă înaltă curte de casație și justiție -Secția de urmărire penală și criminalistica
Solicitati organului sa fiti audiata prin comisie rogatorie. Ati spus ca aveti calitatea ATENTIE! încă de martor, deci e posibila comisia rogatorie. Limitele comisiei rogatorii. În principiu pot face obiectul comisiei rogatorii toate actele procedurale cu excepția audierii suspectului sau inculpatului.
O parere de-a mea: nu cred ca nu stiti nimic! Inca ceva: multi intra la parchet ,,martori" si ies, daca ies, suspecti, inculpati...
Cred ca vor emite mandat de aducere dacă nu se prezintă.
Mergeti cu avocat intrucat legea penală este destul de imprevizibilă și nu este bine sa riscati.
Mulți nici nu știu ca sunt vinovati.