avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara !Astazi am primit o Înștiințare in care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara !Astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere ...

Buna seara !Astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere sa ma prezint pentru a mi se înmâna actele de procedura.Am sunat la numărul de contact de pe Înștiințare și mi s a comunicat ca sunt chemată ca și martor in dosarul respectiv și ca voi fi contactata de procuroare ,eu fiind din iasi iar procesul in București.Nu am nici ce a mai vagă idee despre ce ar putea fi vorba.Dacă nu ma prezint ce se întâmpla ?Doaarul este parchetul de pe lângă înaltă curte de casație și justiție -Secția de urmărire penală și criminalistica
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2022
Florentinjenea, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:16, 8 Iunie 2022
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa fiti amendată si adusă cu mandat de aducere.
si cine plateste costul deplasarii?
Solicitati organului de up restituirea cheltuielilor prilejuite de chemarea dvs.
Solicitati organului sa fiti audiata prin comisie rogatorie. Ati spus ca aveti calitatea ATENTIE! încă de martor, deci e posibila comisia rogatorie.
Limitele comisiei rogatorii. În principiu pot face obiectul comisiei rogatorii toate actele procedurale cu excepția audierii suspectului sau inculpatului.
O parere de-a mea: nu cred ca nu stiti nimic! Inca ceva: multi intra la parchet ,,martori" si ies, daca ies, suspecti, inculpati...
Cred ca vor emite mandat de aducere dacă nu se prezintă.
Mergeti cu avocat intrucat legea penală este destul de imprevizibilă și nu este bine sa riscati.
Mulți nici nu știu ca sunt vinovati.
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Comisie rogatorie , se poate face la audierea unui inculpat viorelv viorelv Delegarea se poate face la audierea unui inculpat de către un organ superior (vezi toată discuția)
Cum pot afla in ce dosar am fost chemat ca martor teodorapop teodorapop Am primit o citație cum ca sunt chemat ca martor intr -un dosar însă nu găsesc pe nici un portal cauza cu nr ..... Așa scrie pe citație :\"sunteți ... (vezi toată discuția)
Audiere martor/inculpat laur2013 laur2013 In ce conditii un martor poate fi audiat la domiciliul acestuia daca sectia de politie este din alt judet? In ce conditiipoate fi audiat un inculpat daca ... (vezi toată discuția)