avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Comisie rogatorie , se poate face la audierea unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Comisie rogatorie , se poate face la audierea unui inculpat

Delegarea se poate face la audierea unui inculpat de către un organ superior
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2022
viorelv, utilizator
Cel mai recent răspuns: viorelv , utilizator 13:12, 16 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, corect, aveti dreptate, in limba romana se folosesc semnele de punctuatie, in functie de care si sensul propozitiilor.
Am vrut sa întreb dacă o persoana juridica poare fi comice anterior la o tentativa imperfecta la infracțiunea de inducerea în eroare a organelor judiciare

Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2022
viorelv, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna intrebare, dar care este relevanta(?), atata vreme cat tentativa la infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare desi posibila, nu este incriminata. Daca este o speta reala, devoalati speta. Daca este o teorie, clarificati ce anume va intereseaza, tinand cont de ce v-am scris mai sus.
Prima data ma interesează dacă luarea unei declarații de suspect sau de inculpat este un act procesual și dacă se poate face prin delegare, se mulțumește!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prima data va spun ca luarea unei declarații de suspect sau de inculpat nu este un act procesual (atunci, ghici ce este?) si, da, se poate face prin delegare.

Alte discuții în legătură

Comisie rogatorie art132 cpp, rog interpretare!!! anju anju In cadrul comisiei rogatorii se poate audia invinuitul, respectiv aducere La cunoștință a invinuirii?? In art 132 se face mentiune doar de martor, ... (vezi toată discuția)
Organul de cercetare penala e obligat sa scrie ce declara cel audiat sau cel audiat? eusaisapte eusaisapte organul de cercetare penala e obligat sa scrie ce declara cel audiat sau cel audiat? Cand sunt audiat de procuror, cheama un grefier, si uneori organul de ... (vezi toată discuția)
Audiere martor/inculpat laur2013 laur2013 In ce conditii un martor poate fi audiat la domiciliul acestuia daca sectia de politie este din alt judet? In ce conditiipoate fi audiat un inculpat daca ... (vezi toată discuția)