avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Activitate ioanteren

Activitate ioanteren

Buna ziua
Am mostenit un teren de la mama mea , care a fost intabulat in 1993 ( CF veche) pe baza Titlului de proprietate .In toti acesti ani am platit anual impozit la primaria Baia Mare pentru acest teren intravilan dar pe care nu-l pot folosi. In 2019 am facut o documentatie cadastrala pentru Prima inregistrare in CF , pentu care OCPI MM a dat Incheiere de respingere Am facut Cerere de reexaminare si apoi Plangere rezultatul fiind la fel , pe motivul ca exista o suprapunere reala. Aceasta suprapunere se datoreaza unei Sentinte civile a Judecatoriei Baia Mare din 1995 prin care sa Dispus intabularea in CF a dreptului de proprietate a reclamantului RAPBZ impotriva paratului municipiului Baia Mare. In aceasta situatie s-a intabulat un teren in suprafata de 2,3 ha pentru RAPBZ in anul 1995, care se suprapune peste suprafata de 0,29 ha care initial a fost atribuit prin Titlu de proprietate mamei mele , teren care a fost intabulat in 1993. Intre timp terenul RPABZ a suferit mai multe dezmembrari si comasari dupa care a fost vandut avand acum un alt proprietar.. Ce pot sa fac in acest caz ? Mentionez ca RPABZ este din anul 2000 in insolventa.
Ma puteti ajuta in rezolvarea situatiei? VA MULTUMESC ,