avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua Am mostenit un teren de la mama mea , care a ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua Am mostenit un teren de la mama mea , care a fost intabulat ...

Buna ziua
Am mostenit un teren de la mama mea , care a fost intabulat in 1993 ( CF veche) pe baza Titlului de proprietate .In toti acesti ani am platit anual impozit la primaria Baia Mare pentru acest teren intravilan dar pe care nu-l pot folosi. In 2019 am facut o documentatie cadastrala pentru Prima inregistrare in CF , pentu care OCPI MM a dat Incheiere de respingere Am facut Cerere de reexaminare si apoi Plangere rezultatul fiind la fel , pe motivul ca exista o suprapunere reala. Aceasta suprapunere se datoreaza unei Sentinte civile a Judecatoriei Baia Mare din 1995 prin care sa Dispus intabularea in CF a dreptului de proprietate a reclamantului RAPBZ impotriva paratului municipiului Baia Mare. In aceasta situatie s-a intabulat un teren in suprafata de 2,3 ha pentru RAPBZ in anul 1995, care se suprapune peste suprafata de 0,29 ha care initial a fost atribuit prin Titlu de proprietate mamei mele , teren care a fost intabulat in 1993. Intre timp terenul RPABZ a suferit mai multe dezmembrari si comasari dupa care a fost vandut avand acum un alt proprietar.. Ce pot sa fac in acest caz ? Mentionez ca RPABZ este din anul 2000 in insolventa.
Ma puteti ajuta in rezolvarea situatiei? VA MULTUMESC ,

Alte discuții în legătură

Rectificare titlu / teren intabulat ! bukinst bukinst Printr-o hotarare judecatoreasca comisia de aplicare a legii 18 a fost obligata sa ma puna in posesie pe un amplasament de 10 ha. Am intocmit documentatia ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren gresita. corectare hilda ion hilda ion Am mostenit o casa si un teren alaturat, intravilan. Intabulare facuta in 1994, cu schita cadastrala la cumpararea casei si terenului de catre parinti de la ... (vezi toată discuția)
Anularea tuturor documentațiilor cadastrale in lumina art 63 ...  B . Costel B . Costel Anularea tuturor documentațiilor cadastrale in lumina art 63 alin 2 ord 700/2014 . Pe cale judiciară. (vezi toată discuția)