D-voastra nu ati sesizat ca persoana autorizate a fost obligată să facă repozitionare, Deci a corectat suprapunerea . Ea nu mai exista . Având în vedere că el a executat ambele cadastre s-a încadrat la ,, corectarea erorilor materiale , , operațiune ne tarifata . Problema care rămânea era ca actul meu de proprietate era ciuntit cu 5mp , De aici apar inconvenientele
printre care nu se mai poate aplica ord 1207/2020 in conditiile in care imobilul este împrejmuit iar suprafata se modifica cu mai puțin de 2%. Ordinul de prefect nu se poate schimba decât în cauze speciale , iar autorizatul a pretins alti bani pt a redepune documentatia pe care tot el o făcuse gresit , plus ca ma jignit in nenumarate randuri ca am mers la OCPI pt verificarea la teren ..Prefer anularea si reluarea altei lucrări pe bani mei , decât să stau la mână unui asemenea om . Pana sa contactez un avocat am cerut o părere privind încadrarea juridică pt acest demers .
Restul sunt pe cheltuiala si hotararea mea legitima să dispun de propriile mele interese .
Vladislav20 a scris:
Art. 118 se poate folosi si la suprapuneri virtuale. Unele oficii accepta pentru ca ei stiu ca nu au cum sa rezolve altcumva suprapunerile. Sunt oameni care sunt nevoiti sa deschida actiune in instanta de granituire pentru suprapuneri virtuale. Din pacate nu suntem intr-un stat unde ``treburile functioneaza``.
Luati legatura cu alt autorizat. Sa repozitioneze cadastrul vecinului pe cheltuiala dumneavoastra.
Si dupa aceea cu declaratie notariala de marire de suprafata + proces-verbal de vecinatate va inscrieti dreptul de proprietate pe suprafata de 260 mp.